Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Bywa. Szkoda, bo wyglądało dobrze. No ale żyjemy dalej.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Mogę ten "Pending Account Balance" jakoś wypłacić?

[Obrazek: image.jpg]
PS: Może była gdzieś odpowiedź, ale nie chce mi się czytać tych mądrych wypowiedzi czy tm upada, czy nie Smile
(22-02-2016 14:52)Oski001 napisał(a):  Mogę ten "Pending Account Balance" jakoś wypłacić?

PS: Może była gdzieś odpowiedź, ale nie chce mi się czytać tych mądrych wypowiedzi czy tm upada, czy nie Smile

Oski001 Oczywiście, że możesz tylko pierwsze udać się musisz do Dubaju, odnaleźć oszusta karolka, strzelić go w pysk a wtedy on wyjmie portfel i wypłaci Ci należność co do cencika beka

A tak zupełnie poważnie to zapomnij, że oszust wypłaci ci jakiekolwiek pieniądze, byznes bez ryzyka piramida ponzi TM już się rozpadła, jak to mówią : już po balu panno lalu
Glosy: alexis sanchez (+1)
(22-02-2016 15:07)mikuss napisał(a):  
(22-02-2016 14:52)Oski001 napisał(a):  Mogę ten "Pending Account Balance" jakoś wypłacić?

@[Oski001] Oczywiście, że możesz tylko pierwsze udać się musisz do Dubaju, odnaleźć oszusta karolka, strzelić go w pysk a wtedy on wyjmie portfel i wypłaci Ci należność co do cencika beka

Możesz podać jego adres? Lol
(22-02-2016 15:08)Oski001 napisał(a):  
(22-02-2016 15:07)mikuss napisał(a):  

Oski001 Oczywiście, że możesz tylko pierwsze udać się musisz do Dubaju, odnaleźć oszusta karolka, strzelić go w pysk a wtedy on wyjmie portfel i wypłaci Ci należność co do cencika beka

Możesz podać jego adres? Lol

Nie znam ale możesz zacząć od usa gdzie dom sprzedaje Tongue Dawałem tutaj 1-2 strony link do oferty Smile

zupełnie poważnie to zapomnij, że oszust wypłaci ci jakiekolwiek pieniądze, byznes bez ryzyka piramida ponzi TM już się rozpadła, jak to mówią : już po balu panno lalu
Dubaj faktycznie odpada bo mam do niego 5891 km i droga przez ukraine beka
Panie i Panowie odcinek numer 2. Zapraszam!Smile

Glosy: alexis sanchez (+1), oalan1 (+1), overlord25 (+1), devilll (+1)
Up, poprawiłeś mi humor fest beka niestety nie na długo jak zobaczyłem swoje zamrożone środki.

Podobno jak leci, paypal odrzuca spory, a co jesli od kilku tygodni nie mam ruchu z TM na swoje strony?No bo przecież tutaj o to chodzi, ze TM daje nam ruch, jeśli to "udokumentowałem" taki spór też mogę przegrać??
(22-02-2016 17:48)TM heheszky napisał(a):  Up, poprawiłeś mi humor fest beka niestety nie na długo jak zobaczyłem swoje zamrożone środki.

Podobno jak leci, paypal odrzuca spory, a co jesli od kilku tygodni nie mam ruchu z TM na swoje strony?No bo przecież tutaj o to chodzi, ze TM daje nam ruch, jeśli to "udokumentowałem" taki spór też mogę przegrać??

Najlepiej abyś porobił screeny i założył spór na paypal podając screeny, jeśli potem TM dodatkowo zbanuje konto , będzie to kolejny argument, aby wygrać spór, ponieważ nie dostarczana jet Ci usługa którą kupiłeś ze względu na to, że zbanowano Ci konto.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
(22-02-2016 17:50)devilll napisał(a):  
(22-02-2016 17:48)TM heheszky napisał(a):  Up, poprawiłeś mi humor fest beka niestety nie na długo jak zobaczyłem swoje zamrożone środki.

Najlepiej abyś porobił screeny i założył spór na paypal podając screeny, jeśli potem TM dodatkowo zbanuje konto , będzie to kolejny argument, aby wygrać spór, ponieważ nie dostarczana jet Ci usługa którą kupiłeś ze względu na to, że zbanowano Ci konto.

Kolejnym pytaniem jest, czy liczą się też paczki z re inwestycji czy tylko te pierwsze, bo czytam i czytam i im więcej opinii tym bardziej to pogmatwane
Odpowiedz