Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Biznes zycia, nie ma co. Wpakowac tysiace na zakup smieciowego ruchu i dostac bana Regulamin regulaminem, ale kazdy zacieral raczki widzac kase z tej inwestycji
Twoje wejścia mogą zostać wykorzystane a zakładanie sporów jest to działanie na niekorzyść programu/firmy i z tego powodu usuwają Ci konto, kolejny raz kłania się regulamin TrafficMonsoon.
Widzę pietrucha czy jak go tam nazywacie dodal informację dotyczącą sporów na paypal
"Dobra wiadomość jaką otrzymałem dziś od grupy amerykańskiej!!
PayPal po zweryfikowaniu regulaminu TM odrzuca 100% sporów (żądań zwrotu wpłat) z uwagi na bezzasadność tych roszczeń - zakup usługi bezzwrotnej jaką jest dostarczony ruch.
Traffic Monsoon natomiast BANuje permanentnie i nieodwracalnie konta na jakich dopuszczono się takiego łamania regulaminu i próby wyłudzenia środków za zakupione reklamy."
Sam myślałem założyć spór ale chyba sobie daruje...
(20-02-2016 19:58)Tomek0515 napisał(a): Twoje wejścia mogą zostać wykorzystane a zakładanie sporów jest to działanie na niekorzyść programu/firmy i z tego powodu usuwają Ci konto, kolejny raz kłania się regulamin TrafficMonsoon.
Jak już rozmawiamy o stosowaniu się do regulaminu to szkoda że wasz Bożyszcz oszust karolek stosowanie regulaminu kieruje jak mu wygodnie bo zgodnie z regulaminem cała warzywna szklarnia i ich plony powinny mieć bana od 16 miesięcy, no ale jak zbanuje tych którzy mu tak naganiają dawców kasy których dyma na miliony $$$$
(20-02-2016 20:19)osk4rr napisał(a): Widzę pietrucha czy jak go tam nazywacie dodal informację dotyczącą sporów na paypal
"Dobra wiadomość jaką otrzymałem dziś od grupy amerykańskiej!!
PayPal po zweryfikowaniu regulaminu TM odrzuca 100% sporów (żądań zwrotu wpłat) z uwagi na bezzasadność tych roszczeń - zakup usługi bezzwrotnej jaką jest dostarczony ruch.
Traffic Monsoon natomiast BANuje permanentnie i nieodwracalnie konta na jakich dopuszczono się takiego łamania regulaminu i próby wyłudzenia środków za zakupione reklamy."
Sam myślałem założyć spór ale chyba sobie daruje...
On to ostatnio ma same dobre wiadomości chyba dla niego i Karolka...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2016 20:32 przez Glondiss.)