Ja mam krótkie pytanie do tych co tak debatują nad sporami i nazywają kogoś tu oszustem. Na jakiej podstawie składacie spory? Bo rozumiem, że rejestrując się zatwierdziliście, że znacie regulamin. Niech ktoś z osób obrzucających inwektywami admina wskaże punkty tego regulaminu, w których pisze, że macie gwarancję zysku, a przynajmniej zwrotu pieniędzy. Proszę też wskazać mi punkt, w którym jest napisane w jakim czasie wasza reklama, która zakupiliście zostanie wyświetlona, bo wiem, że zarzutem jest to że ruch nie był taki jaki kupiliście.
I od razu mówię, że nie bronię TM, bo to dotyczy wszystkich tego typu programów, każdy program ma regulamin, który każdy użytkownik zatwierdza.
ja na miejscu każdego admina, nie zwrócił bym pieniędzy tym, którzy znając regulamin domagają się zwrotu pieniędzy...
Takie zachowanie dla mnie jest żenujące i osoby zachowujące się w ten sposób wg nie powinny brać udziału w takich programach...
Proponuję iść do pracy na etacie, bo tam macie gwarancję ze w danym miesiącu dostaniecie pieniądze za swoją pracę(czy wszędzie?)
P.S.
nazywacie oszustem kogoś, kto jak widać z tego co piszecie oddaje pieniądze mimo, że dostaliście towar, może nie w pełni ale jednak...
Chciał bym takich oszustów spotykać codziennie