(19-02-2016 19:02)rcielak napisał(a): Aha, Czyli jest anonimowy tak samo jak menadzer konta PayPal, ktorego nikt nie widzial. Czyli narazie mamy tylko slowo Karola.
Nie mam wiecej pytan.
W przeciwienstwie do Ciebie nikogo nie znieslawiam. Jezeli tak to prosze o cytat.
Przeprosze.
------
Co do Reklam:
Jak wrzuce reklame ISIS do TM to tez bedziesz mowic, ze TM wspiera terroryzm. 
Ktos kto z biura reklamy tesco puscilby reklame do 100% randomowej grupy jak w TM kolejnego dnia wylecialby z roboty, ale co ja tam wiem...
Zreszta myslisz, ze takie bmw ma swojego paypal`a czy payze? 
----------
Owszem nie jestem w temacie banku. Program sie zamrozil wiec sledze pi razy oko. Na grupe warzywna nie wchodze, a zadnej informacji od admina nie bylo.
Wiec w moim odczuciu sie urwal.
Kolego, To Ty nie masz dostępu do jakichkolwiek informacji, wymyślasz sobie i spamujesz fora XD "Nie szukałem informacji, więc w moim odczuciu... " I jeszcze taki się kłóci
Tak nawiasem - Hejterki piszą ironicznie, że Karolek guru, że Bóg i zbawiciel, nawet jakiś łepek wspomniał coś o pelerynie promotorów, a przecież nikt poza Wami tych określeń nie używa.
"TM byznes bez ryzyka" piszą wyłącznie krytycy. Ktoś Wam naopowiadał głupot, przejechaliście się i krytykujecie. Krytykujcie tych, którzy faktycznie tak piszą, bo tutaj tymi osobami jesteście Wy.