Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Poprosiliśmy sprzedającego o udzielenie odpowiedzi do dnia 26 lut 2016. Po otrzymaniu informacji będziemy kontynuować badanie sprawy.

U mnie jeszcze tydzień, tak więc to od was się dowiem, czy odzyskam swoją gotówkę(czy wracają) czy...
Jak Charles nie odpowie na roszczenie w ciagu tych 10dni to z automatu dostajesz kase.
twardy

Czyli na 99% dostanę, nie słyszałem aby komuś jeszcze odpowiedział Wink

Szkoda tylko że nie mogę gotówki na koncie którą mam (okolo 30$) wypłacić, zawsze byłby to zarobek, marny bo marny ale...
Ma 60mln zablokowane, tysiace jak nie dziesiatki tysiecy zaklada spory... no jakos nie chce mi sie wierzyc, ze odpisuje na kazdy. Tak w ogole nie oczekujcie automatycznej odpowiedzi w rowne 10dni od jego zalozenia. Zazwyczaj ten dodatkowy dzien trzeba poczekac.
(19-02-2016 19:02)rcielak napisał(a):  Aha, Czyli jest anonimowy tak samo jak menadzer konta PayPal, ktorego nikt nie widzial. Czyli narazie mamy tylko slowo Karola.
Nie mam wiecej pytan.

W przeciwienstwie do Ciebie nikogo nie znieslawiam. Jezeli tak to prosze o cytat.
Przeprosze.

------
Co do Reklam:
Jak wrzuce reklame ISIS do TM to tez bedziesz mowic, ze TM wspiera terroryzm. Jerk

Ktos kto z biura reklamy tesco puscilby reklame do 100% randomowej grupy jak w TM kolejnego dnia wylecialby z roboty, ale co ja tam wiem...

Zreszta myslisz, ze takie bmw ma swojego paypal`a czy payze? Wink

----------

Owszem nie jestem w temacie banku. Program sie zamrozil wiec sledze pi razy oko. Na grupe warzywna nie wchodze, a zadnej informacji od admina nie bylo.

Wiec w moim odczuciu sie urwal.

Kolego, To Ty nie masz dostępu do jakichkolwiek informacji, wymyślasz sobie i spamujesz fora XD "Nie szukałem informacji, więc w moim odczuciu... " I jeszcze taki się kłóci Rolleyes

Tak nawiasem - Hejterki piszą ironicznie, że Karolek guru, że Bóg i zbawiciel, nawet jakiś łepek wspomniał coś o pelerynie promotorów, a przecież nikt poza Wami tych określeń nie używa.
"TM byznes bez ryzyka" piszą wyłącznie krytycy. Ktoś Wam naopowiadał głupot, przejechaliście się i krytykujecie. Krytykujcie tych, którzy faktycznie tak piszą, bo tutaj tymi osobami jesteście Wy.
Na sąsiednim forum ludzie zaczęli przegrywać spory już.
Właśnie nie jest tak różowo z wygraniem sporu z TM. Założyłem spór na reklamację usług reklamowych (kliki i wyświetlenia, nie żadne adpacki czy revshare). Odczekałem swoje i dzień przed wymaganym terminem na odpowiedź od sprzedającego dostałem info, że
Kod:
"Po dalszej analizie Twojego roszczenia dotyczącego użytkownika Traffic Monsoon stwierdziliśmy, że opisany przez Ciebie problem, towar albo usługa dostarczone w ramach tej transakcji nie podlegają Ochronie kupujących w systemie PayPal. W związku z tym sprawa została zamknięta i nie możemy podjąć żadnych dalszych działań."

Nie mam pojęcia jak to robicie, że Wasze spory skutkują, ale dokładnie taki sam mam założony na MPA...
@scinekm,

Jak prosze Cie o konkrety to nie potrafisz skonstruować zadnego logicznego argumentu.
Tylko potrafisz mnie bezpodstawnie hejtowac.

Postanowilem, ze po prostu bede ignorowac twoje posty.

-------

@Darqus, pytanie na co byly skladane te spory.

Prawda jest taka, ze spory z takimi programami w PP to loteria. Podobnie bylo w poprzednich programach. Czesc miala wygrane czesc przegrane mimo, ze nawet argumentacja byla identyczna. Prawda jest jednak taka, ze w obecnej sytuacji lepszego wyjscia niz spor z TM chyba nie ma.

Jednemu z moich poleconych pomagalem skladac spor. Mimo, ze zarobil na TM, sporo polecal to i tak chcial sprobowac jeszcze cos wyciagnac. Tak jak mowilem termin na poniedzialek wiec dam znac.

rcielak, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Glosy: devilll (+1)
(19-02-2016 22:28)Darqus napisał(a):  Na sąsiednim forum ludzie zaczęli przegrywać spory już.

nie tylko tam Big Grin

"Zakończyliśmy badanie tej sprawy i niestety nie możemy rozstrzygnąć jej na Twoją korzyść. "

hmmm
nie podali powodu czemu przegralem Sad
szkoda troche
bo umoczylem około 1,5k pln
a teraz i tak paczki nie pracuja wiec nie wiadomo co robic
skurwiele moj tez odrzucili
Cytat:Zakończyliśmy badanie tej sprawy i niestety nie możemy rozstrzygnąć jej na Twoją korzyść. (...)Jeśli chcesz dalej zajmować się tą sprawą, radzimy skontaktować się bezpośrednio ze sprzedającym w celu znalezienia rozwiązania.
yhm ta, na pewno tm odpisze,przeprosi i odda srodki
Odpowiedz