Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Potwierdzam, wypłaty instant, naliczenia większe niż wcześniejsze 2% dziennie .
Myślę że jest okazja obecnie na tym dobrze zarobić.
Ja mam 6 ad packów , dokupuje kolejne 4 póki co i zobaczymy co będzie dalej.
(18-02-2016 18:41)TM heheszky napisał(a): Devill, powiedz mi jedno, działasz w TM?
Musze działać , aby wiedzieć co tam się dzieje? Człowieku proszę Cię
(18-02-2016 18:46)czapla116d napisał(a): To są dwa pajace i trole ten cały devil i mikus. Nie umieją robić nic poza wypowiadaniem się w negatywny sposób na temat programu.. zapewne walą sobie do tego konia Karol złodziej fap fap fap, TM to scam - uciekajcie fap fap fap. .. nie jesteście w programie to wypierd.. z tego tematu !
A co do TM piszę tutaj, aby przynajmniej część osób uratowała swoje pieniądze i cieszę się, że wiele osób pisz do mnie PW z podziękowaniami za wypowiedzi w tym temacie Takie typki jak ty mi w tym nie przeszkodzą
Ty za to posiadasz iloraz inteligencji równy amebie, twoje wypowiedzi rodem z rynsztoka. Zabieraj grabki, wiaderko i do piasku...Matka z ojcem wiedzą na co Ci pieniądze dali ?
Ty za to jesteś hipokrytą - działaś w TM i napierdzielasz na ten program ile tylko się da, po drugie jesteś zwykłym internetowym pajacem kończ waść wstydu oszczędź..
Jest pewne , popularne określenie na taki sort ludzi jak ty Kozak w necie.... Kończę dyskusję, bo nie rozmawiam z ludźmi , którzy reprezentują poziom betonu
Co do TM, to piszę, bo chcę aby przynajmniej część osób uratowała swoje pieniądze i miło mi, że dostaję wiele wiadomości na PW z podziękowaniami za moje wypowiedzi w tym temacie. Wiele osób dzięki mnie i innym kolegom, przejrzało na oczy i takie typki jak ty nie przeszkodzą nam w tym, aby uświadamiać ludzi w tym co się dzieje w tym pożal się byznesie.
Nie jesteś mesjaszem, tylko zwykłym hejterkiem. Nie próbuj teraz zmieniać swojego wizerunku na tym forum, bo wszystkie Twoje wypowiedzi tu są i każdy może cofnąć się o parę stron i przeczytać. Skąd Ty się urwałeś? Jak chcesz głosić dobrą nowinę, to Twoja sprawa, ale tutaj już wszyscy wiedzą, że poprostu chcesz być najgłośniejszy bez względu czy wiesz coś na temat, czy też nie.
(18-02-2016 18:41)TM heheszky napisał(a): Devill, powiedz mi jedno, działasz w TM?
Musze działać , aby wiedzieć co tam się dzieje? Człowieku proszę Cię
(18-02-2016 18:46)czapla116d napisał(a): To są dwa pajace i trole ten cały devil i mikus. Nie umieją robić nic poza wypowiadaniem się w negatywny sposób na temat programu.. zapewne walą sobie do tego konia Karol złodziej fap fap fap, TM to scam - uciekajcie fap fap fap. .. nie jesteście w programie to wypierd.. z tego tematu !
Ty za to posiadasz iloraz inteligencji równy amebie, twoje wypowiedzi rodem z rynsztoka. Zabieraj grabki, wiaderko i do piasku...Matka z ojcem wiedzą na co Ci pieniądze dali ?
No nie nie musisz, więc jeśli nie działasz to się nie udzielaj bo siejesz zamęt Wysyp sobie klocki na podłogę i układaj swoją piramidę.
Nie każdemu chce się codziennie czytać Twoje wypociny.
Zastanawiam się, dlaczego mile widziane są tylko pozytywne opinie na temat programu. Czy sądzicie, że jeśli będziecie pozytywnie nastawieni to sytuacja się zmieni? Taka akcja jest typowa dla uspokojenia sytuacji i pokazania, że można wpłacać kasę a dopiero po tym się zwinąć.
(18-02-2016 22:24)Kiljan napisał(a): Zastanawiam się, dlaczego mile widziane są tylko pozytywne opinie na temat programu. Czy sądzicie, że jeśli będziecie pozytywnie nastawieni to sytuacja się zmieni? Taka akcja jest typowa dla uspokojenia sytuacji i pokazania, że można wpłacać kasę a dopiero po tym się zwinąć.
Ale to proste. Wyplaty sa zalezne od wplat. Jak ludzie poczytaja zle rzeczy o programie to kasy w program nie wrzuca.