Sprawdź:
(18-02-2016 13:17)Miko93PL napisał(a): Właśnie jestem po rozmowie telefonicznej z PayPalem. Maksymalny czas przetrzymywania środków przez ich firmę to 180 dni nie ważne czy jesteśmy firmą czy osobą prywatną. Numer telefonu do PP - 801 38 66 86 zadzwońcie przekonajcie się sami.
Nie ufam bezgranicznie Charlesowi ale na razie nie mam podstaw do tego aby mu nie wierzyć. Przez 17 miesięcy firma płaciła i zarabiali z nią tysiące użytkowników aż tu nagle pojawił się problem i od razu fala hejtu, gdzie byliście w czerwcu czy lipcu jak firma super się rozwijała ? Dlaczego wtedy nie pisaliście, żeby wypłacać środków bo to jest SCAM. Nie chcę tutaj się z nikim kłócić bo ten temat nie od tego jest, jeśli będziemy mieć pewne informacje na temat tego, że program nie płaci użytkownikom czyli jest SCAMEM wtedy dodajmy taką informacje a nie w chwili kiedy wypłaty są realizowane i otrzymujemy naliczenia.
Pozdrawiam wszystkich 
Chyba nie bardzo rozumiesz jak działają piramidy finansowe, przecież normalne, że kiedy piramida powstaje to da się zarobić i nikt tego nie neguje, 1-2 lata , czasem nawet dłużej dają zarobić. Więc dlaczego miał tutaj ktoś pisać, aby wychodzić z programu , kiedy płaci bardzo dobrze? Gdzie logika?
Jednakże w momencie gdy procesor płatniczy blokuje środki , to jest sygnał, że czas zawijać manatki i wie to każdy, kto bawił się na piramidach. Brałem udział w kilku tego typu i ŻADNA nie podniosła się po blokadzie.
Zrozum, że w każdej piramidzie była ta sama paplanina o tym, aby przeczekać, że paypal nam odda tą kasę i NIGDY nie oddawał, tutaj będzie to samo i trzeba ruszyć głową i uratować co się da i przenieść się gdzie indziej, na pewno są już nowe piramidy , bo one się nigdy nie skończą. Za kilka miesięcy jestem w 100% pewien , że Karolek stworzy nowy (który to już jego) serwis i od nowa zacznie się karuzela kręcić.