Sprawdź:
(13-02-2016 13:17)kubn2 napisał(a): (13-02-2016 09:58)todek78 napisał(a): To ja proponuję umieszczać każdy program hyip od razu w scam, bo idąc waszym tokiem myślenia, to już na starcie, a nawet wcześniej jest to oszustwo 
Nie, nie jest bo płaci w terminie.
(13-02-2016 09:58)todek78 napisał(a): bo to już dziecinne się robi takie czekanie na upadek programu i radość jak już tak się stanie.
Kto pisze "hura TM pada"? 
(13-02-2016 09:58)todek78 napisał(a): Wiem, zaraz i po mnie pojedziecie, bo anonimowość(pozorna) dodaje odwagi 
Czyli dyskusja z Tobą to jeżdżenie po Tobie? 
Czytanie ze zrozumieniem u kolejnej osoby na poziomie 0

Powtarzam: Czy czytasz regulaminy programów? Praktycznie żaden nie obiecuje zarobków, więc nzywanie admina oszustem a program scamem jest po prostu oczernianiem

Nikt nie pisze "Hurra TM pada", ale patrząc na wypowiedzi i towarzyszące im emotikony widać radość niektórych osób z obecnej sytuacji...
A czy ja napisałem, że ktoś po mnie jeździ?? Napisałem, że takie coś może zaraz być, bo już były takie odpowiedzi na moje komentarze.
I gdzie Ty widzisz rzeczową dyskusję ze strony kilku osób. Czy wyszydzanie, ironia urozmaicona wymownymi emotikonami to wg Ciebie dyskusja? Wg mnie to nic nie wnosząca do wątku paplanina kogoś, kto ma problemy emocjonalne. Pracują z młodzieżą i jest to w dzisiejszych czasach bardzo częstym zjawiskiem, które objawia się m. in. takim zachowaniem...
Czytaj ze zrozumieniem i nie interpretuj po swojemu moich wypowiedzi tylko rozum je tak jak zostały napisane
Koniec dyskusji nie na temat, jaki jest w tym wątku - przy najmniej z mojej strony.
Jak chcesz porozmawiać rzeczowo to zapraszam na priv - skype, fb
Pozdrawiam