(11-02-2016 23:18)rafi213 napisał(a): @kubn2 a wąchałeś już ? myślę że jeśli tak to bardzo słabo bo jak mozna porównywać ponzi jakim jest TM z firmą z realną siedzibą, umowami i własnym kapitałem - zapoznaj się z planem firmy, na czym zarabiają, co planują zrobić i czym już dysponują (kapitał plus nieruchomości) i wtedy coś napisz sensownego ale już w temacie do tego przewidzianym.
Tutaj skupmy się na TrafficMonsoon.
Jak ktoś wierzy w takie rzeczy na dłuższą metę, jest po prostu naiwny. Daleko nie szukając:
http://caribbeanbridge.pl/#omnie - ten Wojciech K. namawiał kiedyś mojego przyjaciela do Banners Broker nazywając go biznesem na lata. Więcej argumentów chyba szukać nie muszę?
Gdyby takie rzeczy były realne i przyszłościowe, wchodziłoby w nie mnóstwo ludzi i nie musiałbyś ich specjalnie zachęcać. Głupich jest więcej niż mądrych. Zarobi admin, liderzy, kilka osób pod nimi... Reszta to tylko marionetki mające inwestować swoje oszczędności na wyżej wymienionych. Tak było, jest i będzie.
Co do TM - niech już rusza ten e-wallet (ciekawy jestem...), bo jak będą przeciągać jego start wraz z brakiem wypłat na Payza, to mogą się spodziewać całej masy sporów na PP w najbliższych miesiącach. Chyba nikt normalny nie uwierzy im na słowo, że "będzie dobrze" i nie będzie grzecznie czekał na obiecane zmiany w nieskończoność.
Swoją drogą, nie zastanawia was dlaczego nie ma żadnych screenów, jak ten portfel ma wyglądać? Skoro prace tak zawzięcie trwają, uspokoiliby ludzi pokazując jakieś zarysy finalnej wersji tego projektu. Na razie sami się proszą, że wygląda to na granie na czas.