Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak dla mnie, przekaz informacji od Charlesa Scamvilla jest dość prosty i jasny:
Wy, naiwniacy, czekajcie cierpliwie te 180 dni aż PP uwolni środki. Siedźcie grzecznie, bądźcie spokojni - dobry wujek Karol już za was myśli i apeluje o odrobinę cierpliwości, jak adwokat Kramera w drugiej części Vabanku.
I tak upłynie wam 180 dni na ewentualne założenie sporu.
Co będzie się działo w tak zwanym międzyczasie?
Ano z pewnością pojawią się osoby, które takie spory założą. Być może będą to również osoby współpracujące z Karolem - przecież to idealny sposób na wyprowadzenie kasy z PP do kieszeni Karola i spółki.
I co się okaże po 180 dniach?
Ano że biedny Karol chciałby wszystkim wypłacić - chciałby, ale nie może, bo zły PP wyczyścił konto.
I kto jest ten zły? Karol? no nie, gdzie tam, oprychy z PP!!
I Karol może kręcić kolejny Pewny Biznes Bez Ryzyka.
(11-02-2016 15:53)damianlxlx5 napisał(a): PS. A jak robiliście spory to jaki dawaliście powód ?
Z tego co czytam na forach to najlepiej się powołać na to, że ruch z adpacków był śmieciowy, albo że ruch "nie dotarł" - w sensie jest napisane, że reklama się skończyła, a wy nie otrzymaliście wejść.
Warto dobrze umotywować swój spór, bo są większe szanse na dostanie zwrotu*
*- tutaj akurat doświadczenie (nie moje) z innych programów, ale w TM będzie pewnie tak samo
(11-02-2016 12:13)scinekm napisał(a): @rcielak:
"Zgodnie z regulaminem to byłoby gdyby przestał naliczać. Jak narazie naliczenia idą, a wypłaty nie idą. Czyli Twój argument jest inwalidą."
Chłopie co Ty piszesz, przecież podostawaliśmy wypłaty. Program płaci tylko, że z opóźnieniem. Weź w końcu przestań się wypowiadać, bo są tu osoby, które nie znają dobrze tematu, podobnie do Ciebie i podobnie jak Ty łykają wszystkie domniemania uznane przez hejterów za wyrocznię. Po prostu znowu kłamiesz.
Weź ty się chłopie już obudź , zdejmij w końcu te klapki z oczu i zdaj sobie sprawę, że tak jak mówi rcielak ten wasz "biznes na lata" to trup i twoje gadki nic nie zmienią.
Śmieszni są ludzie co wierzą w tm bo tak przecież robi większość ...
Na rok 2016 znam dużo lepszą alternatywę dla tego biznesu,
link podaję na priv dla chętnych aby uniknąć spamu !
Ja tym którzy inwestowali nie życzę źle bo nie mam w tym żadnego interesu
ale weźcie włączcie myślenie i nie nakręcajcie siebie i innych że "płaci" xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2016 22:02 przez full2000.)
(11-02-2016 21:59)full2000 napisał(a): Śmieszni są ludzie co wierzą w tm bo tak przecież robi większość ...
Na rok 2016 znam dużo lepszą alternatywę dla tego biznesu,
link podaję na priv dla chętnych aby uniknąć spamu !
Ja tym którzy inwestowali nie życzę źle bo nie mam w tym żadnego interesu
ale weźcie włączcie myślenie i nie nakręcajcie siebie i innych że "płaci" xD
Ja też mam inny sprawdzony biznes na 2016 rok w swojej sygnaturce, ale niektórzy ludzie są nie reformowalni (przedstawiam dowody wypłat, dokumenty firmy, naliczenia, plan rozwoju firmy) ale oni nie wejdą bo nie ma Paypala
A żeby to nie był całkowicie off top to najnowsze wieści od Charlesa:
@kubn2 a wąchałeś już ? myślę że jeśli tak to bardzo słabo bo jak mozna porównywać ponzi jakim jest TM z firmą z realną siedzibą, umowami i własnym kapitałem - zapoznaj się z planem firmy, na czym zarabiają, co planują zrobić i czym już dysponują (kapitał plus nieruchomości) i wtedy coś napisz sensownego ale już w temacie do tego przewidzianym.
Tutaj skupmy się na TrafficMonsoon.
Hyipy jak hyipy, kazdy ma jakas tam przykrywke.
Jeden w reklamy inny w hotele na karaibach.
Inwestycje w hyipy jak dla mnie sa ok. Jezeli robi sie to z glowa.
Sposob promocji w stylu stosowania "zarzutek" najlepiej podsumowal jeden z uzytkownikow sasiedniego forum.
Mem o TM, ale w sumie tyczy sie wszystkich...