(11-02-2016 09:18)rcielak napisał(a): @twardy nie przesadzaj, jakies zblakane owieczki jeszcze wplacaja.
Wyplaty JUZ sa na 8 rano z 21.01 
@todek, porownywanie firm z piramida finansowa nie jest na miejscu.
Nie twierdze, ze PP jest swiety, ale Karol wybra PP swiadomie, bo wiedzial ze predzej czy pozniej PP zablokuje jego kase i on bedzie mogl zrzucic wine upadku TM na PP. Karol nie jest idiota jest doskonalym oszustem i manipulatorem. Wie doskonale jak prowadzic tego typu program i jak go zakonczyc.
Ja nie porównuję TM z żadną firmą tylko podałem źródło, które mówi, że PP blokuje również zwykłe firmy. Więc jeśli ktoś uważa, że nie jest dziwne, że blokuje piramidy, to równie dziwnym nie jest, że blokuje normalne, prawdziwe firmy?
Coś tu chyba nie tak z tokiem myślenia
Poza tym niech ktoś mi pokaże punkt regulaminu TM, który mówi o zapewnieniu zysków... Jest tylko, że zyski nie ą zapewnione, że kupujemy ruch na stronie, wiec wszelkie żale i pomówienia o oszustwo właściciela niekoniecznie są tu prawdziwe, bo skoro nie gwarantuje nam zysków, a nawet odzyskania wkładu, to każdy kto przeczytał regulamin powinien o tym wiedzieć i nie mieć pretensji do nikogo tylko do siebie.
Wiem, zaraz będzie, że kto wpłacał to kupił ruch na stronie, którego nie trzymał. Tak, być może nie otrzymał... jeszcze... bo przecież strona dział cały czas i ten ruch generuje. W regulaminie nie ma określonego w jakim czasie ten ruch zostanie wygenerowany w 100%

Nie tyczy się to tylko TM, ale większości tego typu programów, które tak piszą regulamin, że tak na prawdę nie mamy podstaw nazwania właściciela oszustem, bo my się zgadzamy na te warunki i wchodzimy świadomie do programu. A kto śłucha promotorów, co mówią o biznesie bez ryzyka, niech zaczną używać mózgu i myśleć za siebie. Tyle w temacie