Powiem tak - z jednej strony takie pytanie 100 razy o to samo, zadawanie pytań, na które odpowiedzi są albo w komentarzach wyżej albo w poście wyżej jest niepoważne, żeby nie powiedzieć wk.... Każdy z was, gdyby miał taką grupę dotyczącą jakiegokolwiek programu i miał by takich użytkowników, to by na pewno nie cieszył się na takie pytania. Ja miałem grupę jednego programu, wrzucałem wszelkie instrukcje, informacje, post w którym poinformowałem o tym, ale i tak pytań 100 na grupie i 200 na priv... nie można cały czas liczyć na kogoś, trzeba samemu w końcu ruszyć d... i poszukać informacji, poczytać posty zanim o coś zapytamy, i to tyczy się wszystkich programów, bo w ten sposób sami się uczymy...
Jeśli chodzi o TM, to ja jestem w kilku grupach z rożnych krajów, na oficjalnej gdzie wszystkie informacje są na bieżąco i nie potrzebuję grupy polskiej do tego...
Ale co do sposobu działań admina polskiej grupy, to nie będę komentował, bo szkoda na to czasu...
Ja nie jestem w tej grupie od dawna... Tak, zostałem zbanowany i oskarżony o działanie na niekorzyść TM na podstawie komentarza wyrwanego z kontekstu, w którym ostrzegałem kogoś żeby ie kombinował z multikontami, mam swoje zdanie o adminie tej grupy, który uważa się za boga... Ale też mam swój rozum i każdą informację weryfikują na innych grupach, a przede wszystkim nie wieżę ślepo we wszystko co tam wrzucają i o tym się dowiem, tylko używam swojego rozumu i to wszystkim proponuję, bo i bez tych 'liderów' można zarabiać, tylko trzeba chęci, cierpliwości i konsekwencji...
I proponuję założyć wątek na temat polskiej grupy TM na fb, bo ten jest o TM i zaraz będą 'nagrody'