Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(08-02-2016 18:03)kwl262 napisał(a):  CYTUJE!!!

1. System platnosci TM(...)
mógłbyś podać źródło?

1. System platnosci TM banku zostal juz przetestowany i dziala jak nalezy, teraz beda go integrowac ze strona Traffic Monsoon i ludzie beda mogli kupowac paczki bezposrednio ze swojego konta w banku lub karta kredytowa.

2. Jak juz wiecie paypal zablokowal wszystkie srodki ktore byly na paypalu czyli ponad $61 mln stad tez takie opoznienia na Payzie poniewaz malu ludzi uzywalo do wplat Payzy i dalej uzywali Paypala, Charles robi wszystko aby odzyskac te pieniadze szybciej niz 180 dlatego tez juz prawnicy zajmuja sie ta sprawa takze bardziej niz pewne ze te pieniadze beda wyciagniete z paypala duzo wczesniej.

CYTUJE!!!
Marchewka to owoc!

Jak widzisz mój jak i Twój cytat są tak samo wiarygodne czyli wcale podaj źródło skąd masz ten cytat.
(08-02-2016 18:08)kubn2 napisał(a):  

1. System platnosci TM banku zostal juz przetestowany i dziala jak nalezy, teraz beda go integrowac ze strona Traffic Monsoon i ludzie beda mogli kupowac paczki bezposrednio ze swojego konta w banku lub karta kredytowa.

2. Jak juz wiecie paypal zablokowal wszystkie srodki ktore byly na paypalu czyli ponad $61 mln stad tez takie opoznienia na Payzie poniewaz malu ludzi uzywalo do wplat Payzy i dalej uzywali Paypala, Charles robi wszystko aby odzyskac te pieniadze szybciej niz 180 dlatego tez juz prawnicy zajmuja sie ta sprawa takze bardziej niz pewne ze te pieniadze beda wyciagniete z paypala duzo wczesniej.

CYTUJE!!!
Marchewka to owoc!

Jak widzisz mój jak i Twój cytat są tak samo wiarygodne czyli wcale podaj źródło skąd masz ten cytat.

Grupa fb... a czy to prawda to zostawiam waszej ocenie.

kwl262, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2014.
(08-02-2016 18:20)kwl262 napisał(a):  Grupa fb... a czy to prawda to zostawiam waszej ocenie.

Ale jaka, Twoja, pietruszki, czarlsa czy kogo? Szkodzi dać linka/wstawić screen?
(08-02-2016 18:26)kubn2 napisał(a):  
(08-02-2016 18:20)kwl262 napisał(a):  Grupa fb... a czy to prawda to zostawiam waszej ocenie.

Ale jaka, Twoja, pietruszki, czarlsa czy kogo? Szkodzi dać linka/wstawić screen?

Na oficjalnej i wiesz o tym doskonale, bo nawiązywałeś do wypowiedzi Admina tej grupy. facepalm
(08-02-2016 18:52)scinekm napisał(a):  Na oficjalnej i wiesz o tym doskonale, bo nawiązywałeś do wypowiedzi Admina tej grupy. facepalm
I to ja jestem wróżbitą beka Nie jestem na żadnej grupie dotyczącej TM więc po co piszesz jak nie masz pojęcia?
grubo

https://www.youtube.com/watch?v=FzY2bT_aP7Y

Glosy: scinekm (+1)
Kasa zablokowana na 180dni na paypalu, ludzie pisza ze TM wezmie pozyczke Big Grin buhahahaha, KASA ZABLOKOWANA - brak kasy na wyplaty. W ciagu najblizszych dni/tygodni posypia sie masowe ilości sporów. Paypal ma pełne prawo do blokowania srodków, wystarczy przeczytac regulamin, zaden prawnik nic nie zrobi.
Paypal i Payza zniszczyly trafficmonsoona facepalm Czy ja dobrze zrozumialem, ze babka poleca wyplacanie kasy na STP? Stamtad w ogole od 'zrezygnowania' z paypala poszla jakas wyplata? Big Grin
dajcie spokoj, tm to pewniak, zarabia na realnych uslugach reklamowych, firmy bmw tesco sie reklamuja, maja wykupione na 2 lata do przodu, teraz tm bedzie pozyczal kase od szejkow zeby wyplacic ludzią bo paypal kase zablokował, a potem bedzie bank i będziesz mogl nawet kredyt z Tm wziac Tongue

buhahaha Tongue nie moglem sie powstrzymać
Odpowiedz