(06-02-2016 19:00)rcielak napisał(a): [quote='scinekm' pid='1429471' dateline='1454772579']
@todek, a w mojej ocenie gdyby nie wygodny PP nie byloby takiego sukcesu.
Jakie przewalutowania robi TM?
Placisz w $, wyplate dostajesz w $ ... o co biega?
Jak dokładnie przeczytałeś moją wypowiedź to zauważyłeś chyba ze napisałem to samo co Ty przed chwilą, cyt. 'jednak myślę, że gdyby nie było PP, to nie było by tych 3 mln użytkowników.'
Co do przewalutowań to nie TM je robił do tej pory ale PP. Chyba wiesz, że jeśli ktoś ma konto w banku w PLN to aby kupić adpacki musi za nie zapłacić w $ i kupuje je po bardzo niekorzystnym kursie na którym zarabia PP, chyba ze w ustawieniach zmienisz aby to po stronie banku było przewalutowanie, to bank zarobi. Jednak jak wypłacasz pieniądze z PP na konto już na przewalutowaniu zarabia tylko i wyłącznie PP, bo dostajesz $ od TM a na konto wypłacasz PLN. Chyba jako doświadczony użytkownik programów hyip, revshare itp, powinieneś o tym wiedzieć i nie powinno Cię to dziwić że duża część użytkowników wypłatę na konto dostaje w takiej walucie jaka jest w jego kraju, czyli np. PLN, Euro, Frankach, Rupiach, itd

Gdyby TM miało od początku swój procesor, to wszystkie pieniądze z tych właśnie przewalutowań zostały by w programie co zwiększyło by jego rezerwy. I teraz właśnie ma tak być.