@scinekm, ogólnie rzecz biorąc to masz rację, przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie porzuci swojej kopalni hajsu tylko dlatego, że już trochę zarobił...Tylko zwróć na uwagę, że nie mówimy to o żadnym biznesie, tylko o hyipie,
piramidzie finansowej, która prędzej czy później musi upaść.A ludzie o których mowa doskonale o tym wiedzą , zresztą mają już bogate doświadczenie z tego typu programami.
Jedno źródełko wysycha, przenosimy się na nowe i to do niego zaczynamy łapać jeleni...znaczy się budować zespół, to miałem na myśli. Prześledź sobie historię takiego Kujawy, Nastałka czy nawet Chajkowskiego, zobacz w jaki sposób promowali BannersBroker, Adbrooka i inne pewne biznesy na lata, jakie kwoty mieli na wirtualnych licznikach, a jednak porzucili te góry złota i zatarli za sobą wszelkie ślady swojej działalności...Dlaczego? Hmm, programy padły, jak każda inna piramida. Tak więc nie wiem czy to jakiś ewenement na skalę światową, ale jak najbardziej rozumiem działania tych
profesjonalistów, choć samemu do profesjonalisty mi daleko
Cytat:Tutaj się ZARABIA, nie olewa konta
Naliczenia z paczek pozostają bezwartościowymi cyferkami na bezwartościowym liczniku, dopóki pieniądze nie znajdą się na procesorze. Adbrook, HQ i wiele innych programów też naliczało jeszcze dłuugo po zescamieniu. Taka dygresja, trochę nie na temat bo TM jeszcze płaci i to najważniejsze póki co.
Zresztą, przy obecnym funkcjonowaniu wypłat reinwestycja wydaje się najrozsądniejszą opcją, skoro kasa i tak nie dotrze już raczej na procesor, bo "bank"...