Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-02-2016 18:28)Artinesse napisał(a): Bank bankiem... ale te naliczanie jest irytujące. Nie opłaca się inwestować bo ledwo co dolary wpadają na dzień.
Pewnie masz mało adpack skoro masz takie słabe naliczenie
Zważywszy na to że równe 2 tygodnie trzeba czekać teraz na wypłatę, mam nadzieję że dojdzie moja na payze z 21.01 jutro. Gorzej że z dnia na dzień wypłaty się przeciągają, mam nadzieję że zobaczę jeszcze coś na swoim koncie z tm w tym miesiącu :-). Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać po wprowadzeniu tego "banku" który ma "niby" ruszyć w sobotę.
gdzie jest grupa na fb ?
albo zostałem wywalony albo jej już nie ma xD bo szukam /wpisuje i wgl ( nie ma takiej grupy ) dajcie link jaki jak możecie xD albo info co się dzieje
(03-02-2016 21:24)siwy1380 napisał(a): Zważywszy na to że równe 2 tygodnie trzeba czekać teraz na wypłatę, mam nadzieję że dojdzie moja na payze z 21.01 jutro. Gorzej że z dnia na dzień wypłaty się przeciągają, mam nadzieję że zobaczę jeszcze coś na swoim koncie z tm w tym miesiącu :-). Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać po wprowadzeniu tego "banku" który ma "niby" ruszyć w sobotę.
Nadal nie dostałem wypłaty z 20.01, a spodziewałem się jej wczoraj, także nie licz na to. Dostaniesz najwcześniej pojutrze (jeszcze zależy o której zlecałeś wypłatę).
No i co z tego. Każdy się nauczy że paypal to chujnia i przerzucą się do konkurencji. Jeśli ludzie nie potrafią uczyć się na cudzych będą się uczyć na własnych. Bezpieczniejszy od tych denerwujących procesorów o wiele jest BTC albo rachunek bankowy ale on nawet czasem jest mniej bezpieczny od BTC
@brdsrc zdaje sobie z tego sprawe, najlepsze ze to pierwsza wyplata na payze a potem do konca stycznia zlecalem wiec jak sie Karol nie zwinie z kasa to podejrzewam ze reszte otrzymam kwiecien / maj ;D. Btw props za nick, tez czekam na wigilie