Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
To pewnie od naplywu nowych tak siada Wink
Za duzo ludzi chce sie zapisac do tego 'biznesu na lata'.
Z pewnoscia karol wprowadzi wkrotce super ulepszenia aby kazdy byl zadowolony.
Ciągle tylko obserwuje i ciągle widze wypowiedzi takie jak powyższa tylko od kilku osób - ciągle tych samych osób !!. Widzę że macie straszne nudne życie i tutaj szukacie zajęcia siejąc ferment i pierd*ląc głupoty.

Może siada od nowych wpływów, nie wiesz tego tak samo jak nie wiesz czy padnie czy będzie wypłacał system przez długi czas.

Krótko mówiąc gówno wiesz, a Twoje wypowiedzi widzę tutaj bez przerwy. Daruj sobie swoje mądrości życiowe.
Glosy: dariuszxdd (+1), Tomcato (+1), egzel (+1), ArturG (+1), kubn2 (0), Darqus (+1), scinekm (+1)
(23-01-2016 01:02)Zaperr44 napisał(a):  TM ma tyle kasy a nie potrafią zrobić porządnych serwerów bo strona gorzej działa od EA Undecided

A ilu uzytkowników na EA a ile TM ? Rolleyes
(23-01-2016 12:04)H@xor napisał(a):  A ilu uzytkowników na EA a ile TM ? Rolleyes

EA ma tak z 3 razy więcej użytkowników niż TM + serwery EA muszą obsługiwać ściąganie Gb gier przez każdego gracza więc nawet nie ma co porównywać.
(23-01-2016 12:18)kubn2 napisał(a):  
(23-01-2016 12:04)H@xor napisał(a):  A ilu uzytkowników na EA a ile TM ? Rolleyes

EA ma tak z 3 razy więcej użytkowników niż TM + serwery EA muszą obsługiwać ściąganie Gb gier przez każdego gracza więc nawet nie ma co porównywać.

Pismaki tego nie zrozumieja

(23-01-2016 10:56)adik7276 napisał(a):  Ciągle tylko obserwuje i ciągle widze wypowiedzi takie jak powyższa tylko od kilku osób - ciągle tych samych osób !!. Widzę że macie straszne nudne życie i tutaj szukacie zajęcia siejąc ferment i pierd*ląc głupoty.

Może siada od nowych wpływów, nie wiesz tego tak samo jak nie wiesz czy padnie czy będzie wypłacał system przez długi czas.

Krótko mówiąc gówno wiesz, a Twoje wypowiedzi widzę tutaj bez przerwy. Daruj sobie swoje mądrości życiowe.

To jest wlasnie przyklad pismaka
Ehh ci ludzie... Dalej nie nauczyli się że nie inwestuje się kasy w piramidy finansowe.
Glosy: kubn2 (+1)
Trochę nie rozumiem bólu dupy tych, którzy drą japę "óciekajcie z programu szyypko!!one1". Każdy ma swoje pieniądze i robi z nimi co chce. Jeśli Kowalski sobie zainwestuje to Nowak z tego nic nie straci. Jeżeli nie inwestujesz w program lub boisz się, że program pada to wyciągaj wkład i idź z tego tematu. Kto chce inwestować i wierzy w program, zostanie i będzie dalej klikał sobie reklamy. Po co te podjudzanie do kłótni i prowokowanie. Wpadły zwykłe trolle i się bawią w najlepsze, bo udało im się wszcząć szarpaninę. Przecież nikt nie każe Wam inwestować. To, że niektórzy zachwalają program nie znaczy, że musisz w niego wkładać hajs. Odwróć się na pięcie i zwijaj dupę. Każdy podejmuje ryzyko na swój koszt i nie wiem po co obrońcy cudzego banknotu się w to wpieprzają płacząc, że to ponzi. Każdy wie jaki to program i wie jakie jest ryzyko. Darujcie sobie zaglądanie do cudzych kieszeni i zajmijcie się sobą.
Glosy: dariuszxdd (+1), Tomcato (+1), Grubykesz (+1), Fallriv (+1)
To jest jakiś chory sposób łechtania sobie ego - będą mówić, że padnie tak długo, aż w końcu padnie i wtedy będą mogli się mentalnie masturbować i gadać "a nie mówiłem!!11one! miałem racje, jestem taki super i oh ah"

Tak, mówiłeś - szkoda, że od roku Big Grin Albo i dłużej, bo jak teraz nie padnie i powstanie bank, to oni i tak będą przez XXX czasu gadać "zobaczycie, zaraz padnie, zaraz zbankrutujecie" no i prędzej czy później taki biznes upadnie i będą mieli swoją "racje".

Odkąd się zainteresowałem TM to były takie komentarze (a było to z pół roku temu), także też nie rozumiem po co takie w ogóle gadanie? Zazdrość, że ktoś zdążył na tym zarobić? Czy o co Wam chodzi? Czy to takie lewackie pierd... i chcecie na siłę innych uszczęśliwiać i dysponować ich pieniędzmi. Tak bardzo się martwicie, że komuś biznes upadnie, z czystej dobrej woli?

Bo mi się mimo wszystko wydaje, że z zawiści Wink
Glosy: dariuszxdd (+1), DeI (+1), rafi213 (+1), Grubykesz (+1)
(23-01-2016 15:24)Fallriv napisał(a):  To jest jakiś chory sposób łechtania sobie ego - będą mówić, że padnie tak długo, aż w końcu padnie i wtedy będą mogli się mentalnie masturbować i gadać "a nie mówiłem!!11one! miałem racje, jestem taki super i oh ah"

Tak, mówiłeś - szkoda, że od roku Big Grin Albo i dłużej, bo jak teraz nie padnie i powstanie bank, to oni i tak będą przez XXX czasu gadać "zobaczycie, zaraz padnie, zaraz zbankrutujecie" no i prędzej czy później taki biznes upadnie i będą mieli swoją "racje".

Odkąd się zainteresowałem TM to były takie komentarze (a było to z pół roku temu), także też nie rozumiem po co takie w ogóle gadanie? Zazdrość, że ktoś zdążył na tym zarobić? Czy o co Wam chodzi? Czy to takie lewackie pierd... i chcecie na siłę innych uszczęśliwiać i dysponować ich pieniędzmi. Tak bardzo się martwicie, że komuś biznes upadnie, z czystej dobrej woli?

Bo mi się mimo wszystko wydaje, że z zawiści Wink

Dokładnie, odkąd śledzę to forum to te same osoby piszą, że zaraz koniec (od miesięcy!) Big Grin Miał być koniec TM rok temu, miał być 9 miesięcy, 6 miesięcy, 3 miesiące temu, miał paść w okresie Świąt, a tu wypłaty, wypłaty, wypłaty i nowości, aż ewoluował do momentu, że trudno uwierzyć w taki rozwój. Każdy sukces ma swoich hejterów. Rozumiem, że ludziom się nie podoba cudzy sukces, bo rodzi zawiść, ale spróbujcie razem z nami zrobic coś dużego i fajnego to będziecie mogli czerpać zyski jak ludzie o własnym rozumie. Serio - bez hejtu żyje się lepiej Wink
Glosy: dariuszxdd (+1)
(23-01-2016 14:29)Krechaman napisał(a):  Wpadły zwykłe trolle i się bawią w najlepsze, bo udało im się wszcząć szarpaninę. Przecież nikt nie każe Wam inwestować. To, że niektórzy zachwalają program nie znaczy, że musisz w niego wkładać hajs.
Oh ktoś ma inne zdanie odemnie huru duru trolle!!! hejtery!!! beka
Tylko zachwalanie programu, gdy ma problemy z wypłatami i mówienie że wszystko ok jest naciąganiem ludzi byle by mieć hajs z poleconych. Wcześniej wypowiadali się rekruterzy, którzy są fer że poinformowali ludzi i wstrzymują się z promocją dopóki nie będzie problemów z TM.

(23-01-2016 15:24)Fallriv napisał(a):  Zazdrość, że ktoś zdążył na tym zarobić?
Ktoś tu zazdrości? beka

(23-01-2016 15:40)scinekm napisał(a):  Dokładnie, odkąd śledzę to forum to te same osoby piszą, że zaraz koniec (od miesięcy!)
Dawaj linki do tych komentarzy Smile Z chęcią zobaczę te same osoby piszące o tym od miesięcy. Smile
Glosy: matek697 (+1)
Odpowiedz