Cytat:Jedyne bzdurki to Ty gadasz, dla przykładu czemu banki lokalne małe nie mają strony internetowej, apki na telefon itp? Bo to OGROMNE koszta nie kilkadziesiąt tysięcy dolarów, a wg. Ciebie skoro to są banki czyli mieli miliony na założenie, a nie mieli hajsu na strone internetową?
Ty wiesz jak działa franczyza? Chyba nie. Gdyby TM zakładało franczyzowy oddział jakiegoś banku to w ich kwesti leży tylko i wyłącznie kupno komputerów wynajem lokalu zatrudnienie pracowników tyle, a założenie banku czy ala paypal to nie jest franczyza muszą zrobić stronę muszą zrobić system bankowy, który musi być świetnie zabezpieczony. Więc przestań gadać nei mając bladego pojęcia o tym polecam sobie poczytać w google.
A Ty zacznij czytać ze zrozumieniem, bo gadasz i gadasz o tych bankach, a nie o tym mowa w temacie - już pisałem sto razy, że nazwa "bank" to nazwa umowna dla
TrafficMonsoon i będzie to znacznie bardziej uproszczone, dlatego te wszystkie rzeczy o jakich piszesz odnośnie banków niekoniecznie mają pokrycie z tym co będzie w TM.
A franczyzę podałem jako prosty przykład odnośnie zarzutów, że by było banków jak "sklepów osiedlowych"

Dobrze wiem jak działa franczyza, nie musisz mnie edukować i świecić wiedzą. Ale mylisz się, nie wystarczy do franczyzy banku mieć tylko komputerów i lokalu, musisz mieć też odpowiedni kapitał.
Koniec tematu, nie ma co się kłócić bo ani ja, ani ty nie wiemy co tam w traffic monsoon się dzieje i od kiedy nad tym pracują i ile to kosztuje - po co gdybać na siłę? Padnie to padnie, nie padnie to tym lepiej. Czas pokaże.