Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
wypłata pending od soboty 600$ Lol
to aktualnie jaki jest czas na oczekiwanie wypłaty Smile ?? ja czekam od 18.01
Było ok. 3 dni, ale chyba coś zwolniło Wink Zostaje nam czekać.

W obecnej sytuacji postanowiłem wyjąć swój wkład (3 adpacki), a resztę reinwestuję dalej i zobaczymy Big Grin Na ten moment mam 12 paczek.
Wybiorcze platnosci wyglada na to, komus tam jeszcze karol placi ale skad ma brac kase jak juz malo kto wplaca, przeciez z wlasnej kieszeni nie bedzie dokladal do 'biznesu'.
Ja mam wypłatke w pending od 17.01 i dalej nic Sad
(21-01-2016 15:41)brdsrc napisał(a):  Są dwie powszechne opinie o przyszłości Traffic Monsoon i na pewno któraś z nich okaże się prawdziwa.
  1. TM właśnie upada (kwestia kilku tygodni).
  2. Procesor płatniczy ładnie nazywany TM Bank faktycznie ruszy i wszystko wróci do normy, a program jeszcze trochę czasu podziała.

Pierwsza, bank TM to nic innego jak wycofanie całego kapitału z wszystkich procesorów płatniczych by móc to wrzucić do banku bo co zrobisz jak bank w arabi nie wypłaci? Nic. Co zrobisz jak nie wypłaci paypal? -> spór.
Spory juz leca wiec kasa bedzie zablokowana na paypalu na poczet sporow, karolek zgoni na zlych uczestnikow ze to ich wina ze srodki zostaly zablokowane, z pewnoscia wiekszosc wyplacil juz sobie, malo na pewno scamer nie zarabia.
Mi nalicza wyświetlenia aż miło Smile Linki dodane w przeciągu ostatniego tygodnia, może dwóch, niektóre z aktywnych zrobiły się pending nie wiem dlaczego, po prostu dodam je drugi raz. Generalnie nalicza aż miło, nawet Moje reff linki do payzy mają po 600-700 wyświetleń, a dodałem je może z tydzień temu.

Doszła wypłata z soboty, zlecona około 15:30.

[Obrazek: payzaaaa.jpg]
teraz tylko sponsorzy mowia refom ze nic sie nie dzieje zeby kupowali dalej ad packi na nich.
a sami wyplacili wszystko ;p
ale wiadomo nikt tego glosno nie powie.
BANK? hahahahaha wiecie ile potrzeba czasu aby zalozyc BANK? to nie osiedlowy sklepik z mlekiem i cukrem tylko najwieksza instytucja na świecie , dogadanie się z innymi bankami i masa innych spraw
wydaje wam sie ze to podpisanie jednego papierka? A charles powiedział ze ile? miesiąc? hahahahahaha
Piszcie sobie co chcecie - tm po wycofaniu paypala nieoficjalnie UPADŁ.
Cytat:BANK? hahahahaha wiecie ile potrzeba czasu aby zalozyc BANK? to nie osiedlowy sklepik z mlekiem i cukrem tylko najwieksza instytucja na świecie , dogadanie się z innymi bankami i masa innych spraw
wydaje wam sie ze to podpisanie jednego papierka? A charles powiedział ze ile? miesiąc? hahahahahaha
Po pierwsze bank to nazwa raczej umowna, to ma być coś na wzór Skrilla czy Netellera - nie ma to za wiele wspólnego z bankiem, bliżej temu do Paypala czy innej Payzy. Jedyne co Skrilla łączy z bankami to możliwość posiadania karty MasterCard i taki niby jest zamysł w Traffic Monsoon.

Druga sprawa, że skąd Ty wiesz KIEDY Charles zaczął załatwiać papiery z tym związane? Bo to, że ogłosili to w styczniu to nic nie znaczy Wink I skąd wiesz ile zajmuje zakładanie banku tak swoją drogą? Masz w tym jakieś doświadczenie jak rozumiem?

Nie bronię na siłę TM - sam na wszelki wypadek wyjmę sobie na Payze cały swój wkład by w razie czego być na zero, ale nie panikuje też na zapas i z przyjemnością poczekam co przyszłość przyniesie Wink Nie siejmy fermentu.
Odpowiedz