Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-01-2016 18:29)wojciechm napisał(a): jak dodac payza do tm?
nie mam nigdzie takiej opcji, chyba
Kupujesz cashlinki za 1$ ze swojego konta payza i wtedy bedziesz mial dopiero opcje wyplacania na payze. Tak, dokladnie, dobrze rozumiesz, musisz wplacic do programy zeby moc ZLECIC wyplate, ktorej mozesz juz nie dostac
warto opowiedzieć o prowizjach ...
zeby zakupić cashlinki musisz wpłacić min 30 zł na payze z czego 20 zł to prowizja
natomiast przy każdej wypłacie płacisz 11 zł za przelew na konto bankowe
ps.
ja rezygnuje z tego interesu jak tylko dodam procesor wyplacam wszystko
to są jakieś jaja nie po to kupowałem przez paypala adpacki żeby teraz zakładać jakieś konta dodatkowe
powinni to zmienić i jeżeli ktoś już coś kupował przez pp to powinna być wypłata na dowolny procesor bez takich jaj !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2016 18:56 przez mati1740.)
mati1740 to rezygnuj nikt ciebie tutaj nie trzyma, jak masz trudność założenia dodatkowego procesora to nie powinieneś w ogóle zarabiać w necie . A koszty wypłat z payza w porównaniu do PP to raptem więcej o 0,5%+0,25$ i przy wypłacie na konto 11 zł , koszty przewalutowania są takie same jak w PP.
(21-01-2016 19:47)trio napisał(a): Mi dzialala, reklamy wyklikalem bez problemu, zmien przegladarke, sprawdz komputer, moze trzeba wyczyscic go troche.