Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(21-01-2016 18:29)wojciechm napisał(a):  jak dodac payza do tm?
nie mam nigdzie takiej opcji, chyba

Kupujesz cashlinki za 1$ ze swojego konta payza i wtedy bedziesz mial dopiero opcje wyplacania na payze. Tak, dokladnie, dobrze rozumiesz, musisz wplacic do programy zeby moc ZLECIC wyplate, ktorej mozesz juz nie dostac Big Grin
Glosy: Czaq (+1), matek697 (+1)
warto opowiedzieć o prowizjach ...
zeby zakupić cashlinki musisz wpłacić min 30 zł na payze z czego pokerface 20 zł to prowizja
natomiast przy każdej wypłacie płacisz 11 zł za przelew na konto bankowe
ps.
ja rezygnuje z tego interesu jak tylko dodam procesor wyplacam wszystko
to są jakieś jaja nie po to kupowałem przez paypala adpacki żeby teraz zakładać jakieś konta dodatkowe
powinni to zmienić i jeżeli ktoś już coś kupował przez pp to powinna być wypłata na dowolny procesor bez takich jaj !
mati1740 to rezygnuj nikt ciebie tutaj nie trzyma, jak masz trudność założenia dodatkowego procesora to nie powinieneś w ogóle zarabiać w necie . A koszty wypłat z payza w porównaniu do PP to raptem więcej o 0,5%+0,25$ i przy wypłacie na konto 11 zł , koszty przewalutowania są takie same jak w PP.
Glosy: dariuszxdd (+1)
tak zrobiłem i faktycznie skasowało mi wszyskie fundusze na payza, przy okazji wypłaciłem wszystko z tm, tak czy inaczej przestaje mi się to podobać
Rano wchodziłem strona nie działała,teraz wchodzę też nie działa Sex
w dzień jeszcze działała Big Grin
Exclamation
tym którzy zostali w tm życze powodzenia bez hejtu Tongue
dzieki nim bd mógł jeszcze pieniążki wypłacić
Mi dzialala, reklamy wyklikalem bez problemu, zmien przegladarke, sprawdz komputer, moze trzeba wyczyscic go troche.
(21-01-2016 19:47)trio napisał(a):  Mi dzialala, reklamy wyklikalem bez problemu, zmien przegladarke, sprawdz komputer, moze trzeba wyczyscic go troche.

U mnie też działa bez problemu.

Zapper sprawdź na innym urządzeniu

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
teraz jest juz ok
10 min temu nie dzialala
cały dzień wyłączają ją na kilka minut, a jak działa to muli na maxa,
Odpowiedz