Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
kupiłem cashlinki przez paypal i pojawiła się przy wypłacie opcja dodania konta payza, dodałem konto, ale nadal nie moge wypłacić na payza, ponieważ nie ma tego procesora na liście do wypłaty ? a wyraźnie pisze u góry, że TYLKO wypłata na STP jest możliwa przy wcześniejszym zakupie jakiejś usługi, nie ma tam nic o payza więc powinna być dostępna. Czy ja coś źle rozumiem ?
miałem tak samo , ale ja kupiłem cashlinki przez payze to normalnie mogłęm wypłacić przez payzie i teraz oczekuję xD 72-78 H około aktualnie się czeka
Pytanie do doświadczonych. Na payza zleciłem pierwsza wyplate. Kilka dni było Pending teraz jest COMPLETED. Kasa na konto nie doszła jeszcze, czyli ze payza wyslal kase i trzeba poczekac az dojdzie tak ?
Tez czekam na możliwość kamy pp na pz bez wcześniejszego kupowania bo na payzie hajsiku brak, mam nadzieje ze uda im sie to zrobic niebawem

karolo-Tak trzeba poczekać aż zaksięgują wpłatę w banku
Ile trwa wypłata środków z Payzy na konto w Polsce Wink? I jaka jest prowizja?
Ktos moze na STP wyplacal cos ostatnio ?
Cytat:Our website has become overloaded with traffic.

We'll be back in a few moments. Check back in a couple of minutes
Sorry for this inconvenience
takie cuda
w ogole od 10 dni mam adpacki i 8k punktow rozbite na dwie strony i zadna z tych stron nie ruszyla z reklama jeszcze...
ktos wie czemu ?
wsio na zielono jest potwierdzone
(19-01-2016 22:50)Serkownik napisał(a):  
Cytat:Our website has become overloaded with traffic.

We'll be back in a few moments. Check back in a couple of minutes
Sorry for this inconvenience
takie cuda
w ogole od 10 dni mam adpacki i 8k punktow rozbite na dwie strony i zadna z tych stron nie ruszyla z reklama jeszcze...
ktos wie czemu ?
wsio na zielono jest potwierdzone

Jest jakiś błąd na stronie, zrób geotargetowanie na Europę i będzie dobrze nabijać już Smile
Ja wypłacałam na stp od piątku pending
strona dzisiaj nie działała przez jakiś czas zwłaszcza kiedy chciałem wyklikać reklamy aktywacyjne lecz kiedy wróciła to dodali mi 24h do licznika (bo byłem nieaktywny)
Odpowiedz