Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Wszystkie skrypty do facebooka! » Dokładny opis - każdy sobie poradzi :)

Autor Wiadomość
RE: Wszystkie skrypty do facebooka!
Sprawdź:
Lajkus Sad a ile teraz dodaje osob z jednego konto po 800 ?? czy ile dziala skrypt ?
on działa dalej ale ma limity i nie raz dodaje wszystko a zazwyczaj 100-200 znajomych
z jednego konta zawsze mozna było dodac 700-800osób a teraz 100-200 o kur....aaaaaaaaaaaaa
Fejs wprowadził fajną funkcję, gdy jest wykonywane cos to automatycznie dodaje mniej, jeżeli będziesz chciał dodać sobie ręcznie np 1tys znajomych dodasz i 1tys, bedziesz chciał dodać 4k dodasz 4k, Nie mam konta powżej 1045 znajomych, wszystkie sprzedałem i nie mam jak sprawdzić czy większą ilosć też doda, ale te 1045 dodało Smile
Lajkujs Ręcznie dodałeś te 1045 osob do grupy nie wierze ??
Te ich zabezpieczenie bylo banalne, odrazu na to wpadłem Wink

Ze swojego real konta, dodałem prawie 1100 znajomych w chwilę.Wszystko jest OK 8-)
Martin676 Zartujesz ręcznie czy przez skrypt szefie tyle się dodało ???
(25-05-2016 16:21)Martin676 napisał(a):  Te ich zabezpieczenie bylo banalne, odrazu na to wpadłem Wink

Ze swojego real konta, dodałem prawie 1100 znajomych w chwilę.Wszystko jest OK 8-)

No też sie zdziwiłem, a tu 5minutek roboty Big Grin

(25-05-2016 16:17)Robaczek12 napisał(a):  Lajkujs Ręcznie dodałeś te 1045 osob do grupy nie wierze ??

Nie ręcznie, moim skryptem. Napisałem, ze jak recznie bedziesz chciał sobie dodać 4k to dodasz nawet 4k
Jak to nie dziala? :o mi normalnie dodaje tyle ile dodawalo wczesniej Smile
Pomorze ktoś z tym skryptem do dodawania do grupy ?? proszę priv Smile
Odpowiedz