Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
spoko Smile po to tu jestesmy zeby nawzajem sobie pomagac.
dodam jeszcze ze to upgrade jest wazne do momentu uzyskania z niego
minimum 1$ lub wiecej. Po osiagnieciu 1$ ono wygasa i wtedy nalezy je powtornie
zakupic. Stan upgrade mozemy kontrolowac klikajac w My Account i zjezdzajac nizej
(tam gdzie kupujemy). Zycze powodzenia i wysokich zarobkow.
Dorobiłem się pierwszej paczkiBig Grin
Ten upgarde za 5 centów, jest dla ludzi którzy mają dużo czasu, zazwyczaj wyskakują reklamy za 0.0005 raz dostałem za 1 cent Tongue Ale i tak się opłaca Smile
Ja dziś dobijam do pierwszej Big Grin
(23-07-2014 09:48)Barclay napisał(a):  Ludzie co pierwsze zrobić,kupić upgrade za 0.05$ czy zbierać 1$ na kampanie ?

Najpierw musisz uzbierać minimum 2500 BAP żeby uruchomić ten upgrade, dlatego obecnie najlepiej wchodzić do programu nawet z minimalną inwestycją 1$. Po wpłacie mamy już 3100 BAP, możemy wykupić upgrade, i dostajemy główne naliczenia które obecnie są tylko dla osób które mają minimum 1600 BAP.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Co polecacie wrzucać w kampanie? Współgra z sieciami afiliacyjnymi?
Wrzucaj adres serwisu do którego chcesz zdobyć refow, lub typu PTP. Krótko ale jasno opisz w trzech zdaniach korzyści z serwisu ktory reklamujesz, naprawdę wpada dużo refów. Skróconych adresów nie przyjmuje.
Nie mam co reklamować w kampaniach PaidVerts. Jeśli ktoś chce odsprzedam kampanie Smile Pisać PW Smile

[Obrazek: 320x50.png]
(23-07-2014 14:57)reflex napisał(a):  Co polecacie wrzucać w kampanie? Współgra z sieciami afiliacyjnymi?

Skuteczność reklamy jest dość dobra i poleceni wpadają bez problemu. Unikaj jedynie bux-ów które działają od dłuższego czasu bo uzyskanie poleconych do neo lub pro buxa graniczy z cudem Wink

Tu zarabiam-HIT

Doładowania 12% taniej
Zarejestrowałem się z refa.. Muszę uzbierać 1$ na kampanie.. Jakie są ine sposoby na zarobienie w tym PV poza klikaniem w reklamy? Chyba wykupiłem bonusowe reklamy..
@jarunioo7 Tak, możesz zaprosić znajomych dostajesz 10% od ich wpłat i 5% od wyklikanych reklam.

Tu zarabiam-HIT

Doładowania 12% taniej
Odpowiedz