Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-08-2017 09:04)gijomus napisał(a): Od 3 dni robie ten mp3 konkurs i dalej nie odblokowaly mi sie wszystkie akcje. Uzywam danych z fakenamegeneratora i ten ranking jakosci mam 85%, to za malo czy jak?
Dzisiaj powinieneś mieć, nie słyszałem, żeby ktoś miał więcej niż 3 dni
(04-08-2017 09:04)gijomus napisał(a): Od 3 dni robie ten mp3 konkurs i dalej nie odblokowaly mi sie wszystkie akcje. Uzywam danych z fakenamegeneratora i ten ranking jakosci mam 85%, to za malo czy jak?
Dzisiaj powinieneś mieć, nie słyszałem, żeby ktoś miał więcej niż 3 dni
Jednak pisanie o używaniu fake danych na forum publicznym może się źle skończyć. Dane muszą być realne.
Jak masz jakieś problemy gijomus to pisz na kontakt
(04-08-2017 11:19)Szalony napisał(a): Czy to normalne ze jeszcze nie dostałem wypłaty?
Status wypłaty na mp?
PS. Konkurencja jak zwykle musi napisać tekst, który mija się z prawdą. No cóż... Jak widać pieniądze to dla niektórych najważniejsza rzecz w życiu..
" W kolejce" już od poniedziałku tak wisi : >
Już Ci tłumaczę. Przelewy były we wtorek ale zrobił tylko część i ja również nie dostałem wypłaty zleconej na konto w poniedziałek (wczoraj ją dostałem na paypal). Na stronie pojawiła się informacja, że zrealizuje kolejne wypłaty na konto bankowe w piątek lub we wtorek. Także musisz jeszcze poczekać. Jeśli masz konto w mBanku to kasa będzie od razu po zleceniu przez niego wypłaty.