Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-01-2018 15:36)Cashandra napisał(a): Ile macie akcji? Ja od wczoraj tylko mam mp3, dosłownie jedną akcje, żadnych więcej. Kiedyś pamiętam, że było dużo więcej. Macie tak samo?
Od kiedy czat jest wyłączony?
Akcji nie ma, trzeba czekać.
Czat wyłączony od kwietnia 2017 roku...
Ja dostałem bana 29.12 za maile z cyframi w środku xDDDDDD maile typu [email protected] i mu nie pasowały. Ale wypłatę zrobił przed banem więc wyjebane i nowe konto już się robi 2
(03-01-2018 15:36)Cashandra napisał(a): Ile macie akcji? Ja od wczoraj tylko mam mp3, dosłownie jedną akcje, żadnych więcej. Kiedyś pamiętam, że było dużo więcej. Macie tak samo?
Od kiedy czat jest wyłączony?
Może masz nie zatwierdzone konto? Trza robić te co są aż admin zatwierdzi.
Ok dzięki za odpowiedź czyli wszystko jasne tak jak się domyślałem.
Usunąłem ostatnio stare konto i założyłem nowe, zapewne na dniach będę miał podobne jak u Was. Ranking mam na poziomie 98%, ale konto od przed wczoraj.