Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(30-12-2017 21:27)twardy napisał(a): Internet mobilny najlepiej i najszybciej. VPNy i proxy zabronione.
Problem taki, że ja mam internet stacjonarny. Jeśli miałbym przez bluetooth udostepnic neta z komórki - nie mam takiej możliwości, gdyż mam komputer stacjonarny bez modułu Bluetooth. :/
(30-12-2017 21:27)twardy napisał(a): Internet mobilny najlepiej i najszybciej. VPNy i proxy zabronione.
Problem taki, że ja mam internet stacjonarny. Jeśli miałbym przez bluetooth udostepnic neta z komórki - nie mam takiej możliwości, gdyż mam komputer stacjonarny bez modułu Bluetooth. :/
Musisz udostępnić z telefonu neta i połączyć się z komputera bezprzewodowo (wifi). Jeśli nie masz bezprzewodowej karty sieciowej, to kup sobie zewnętrzna, to kwestia paru złotych.
(30-12-2017 21:40)twardy napisał(a): Mam zarowno modem jak i stara nokie. Z modemem to wiadomo. Telefon mozna podlaczyc pod usb, sciagnac aplikacje i polaczyc sie z netem.
Jaką apkę i na jakiej zasadzie to działa? Też mam modem. :>
PS. A jak zmienić IP na telefonie? Mam wykupiony pakiet.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2017 21:56 przez Mr Joker.)
(30-12-2017 21:40)twardy napisał(a): Mam zarowno modem jak i stara nokie. Z modemem to wiadomo. Telefon mozna podlaczyc pod usb, sciagnac aplikacje i polaczyc sie z netem.
Tryb samolotowy
Wielkie dzięki, powiedz mi jeszcze, czy wszystkie akcje jestem w stanie wykonać z telefonu?