Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, po raz pierwszy się tu wypowiadam. Mam problem, może pozwolicie opiszę go, może znajdę odpowiedź. W sierpniu wysłałem dwóm użytkownikom swojej strony - bardzo dużo swoich kart sim, zarejestrowanych na moją osobę, wysłałem w celu by zarabiali na akcjach posługując się nimi. Są to osoby, które maja Niki : KBLSukces i Zaperr400, z czego pierwszy z nich zwiał ze strony, natomiast drugi z tej dwójki odczytał moja wiadomość na stronie z prośba o odsyłce kart, ale cisza. Czekam już wystarczająco długo, postanowiłem tutaj może znaleźć kontakt z tymi osobami, może są na tutejszym forum. Jeżeli przeczytają mój post - to proszę o zwrot moich kart, inaczej będę musiał wyciągnąć nie małe konsekwencje, a wolę na spokojnie - bo jestem na tyle spokojnym człowiekiem, że dogadam się z każdym, jedyne co chce to odzyskać karty. Jeżeli te karty zostały użyte w innym celu, niż do czego były przeznaczone, też wyciągnę konsekwencje. Znam nazwiska, adresy tych osób i nie będzie dla mnie problemem, załatwić tej sprawy, wiadomo "gdzie". Przepraszam, że się rozpisałem ale naprawdę chciałem dotrzeć tylko do osób które uciekły ze strony z tym co moje. Liczę też na pomoc, może wy znacie osoby o takich Nikach, podanych wyżej ? W razie czego mogę podać nazwiska tych osób. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc na tym forum.
Major o takich nickach nie ma tu nikogo takiego... Być może są ale pod innymi nazwami. W każdym bądź razie mam nadzieje, że się zgłoszą do Ciebie bo inaczej będzie krucho z nimi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2017 21:58 przez Pablo1878.)
Przynajmniej spróbowałem. Nic nie tracę, może akurat się znajdą. KBLSukces - ta osoba akurat dodatkowo oszukiwała na akcjach. Niestety zawsze się znajdą osoby takie.
Dlatego, tak mi zależy, tam są moje dane. Ale jak się nie uda odzyskać, myślę że policja pomoże. Ale nie chcę nikomu problemów robić i na razie proszę łaskawie te osoby o te karty.
Zaperr wiem że to użytkownik serwisu - zarabiacze.pl a KBLsukces to użytkownik serwisu - goldenwalet.pl , niestety na żadnej stronie nie jestem, zarabiacze.pl potraktowali mnie bardzo w zły sposób i nie mam dostępu tam, a myślę że tamtejszy admin nie pomógł by mi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2017 23:00 przez Major.)
Wiem, że to może tak średnio brzmi, ale ja bym spróbował napisać do nich obu maila, jak zarejestrowali się w serwisie to musieli go podać i tam dać krótką piłkę. Albo oddają karty, albo pozew cywilny o oszustwo i wyłudzenie rzeczy, w celu osiągnięcia korzyści materialnych, a można im na spokojnie pod to podciągnąć to co zrobili. Jak się tego maila do nich napisze w stylu prawniczego bełkotu to szansa na odzyskanie tego bez pomocy z zewnątrz rośnie bo może się przestraszą, a jeśli ukradli karty sim w tych czasach, gdzie startery można dostać za free na spokojnie, a nawet jak już się za to płaci to to są grosze, to tych dwóch to pewnie jacyś gówniarze bez dowodów osobistych nawet.
Nie pisz do mnie o porady, mentoring czy inne tego typu bzdury. Zarabiam sam i ty też zarabiaj sam!
Niestety złe meile na stronie podali i to jest też problem. To nie chodzi że karty mało kosztują, choć cenowo mnie wyniosło dużo akurat. Tylko że te karty są na moje nazwisko, jak coś się stanie ja odpowiem a nie oni.