Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
(28-11-2017 20:59)twardy napisał(a):  Te fajne akcje dla Was to ja rozumiem sa te randkizmilfami.pl? beka
A Ty Pablo dalbys inva do szuraczy.

Przecież ja nie mam konto na szuraczach. Big Grin

[Obrazek: 79InhLR.png]
Tak Twardy te fajne akcjeSmile . Szybko się robi i limity spore.
Wynagrodzenia też są tam zajebiste ? Big Grin 15gr za akcje beka A za Persila 18gr , mimo , że dostaje ponad 1 zł Big Grin
Witam, po raz pierwszy się tu wypowiadam. Mam problem, może pozwolicie opiszę go, może znajdę odpowiedź. W sierpniu wysłałem dwóm użytkownikom swojej strony - bardzo dużo swoich kart sim, zarejestrowanych na moją osobę, wysłałem w celu by zarabiali na akcjach posługując się nimi. Są to osoby, które maja Niki : KBLSukces i Zaperr400, z czego pierwszy z nich zwiał ze strony, natomiast drugi z tej dwójki odczytał moja wiadomość na stronie z prośba o odsyłce kart, ale cisza. Czekam już wystarczająco długo, postanowiłem tutaj może znaleźć kontakt z tymi osobami, może są na tutejszym forum. Jeżeli przeczytają mój post - to proszę o zwrot moich kart, inaczej będę musiał wyciągnąć nie małe konsekwencje, a wolę na spokojnie - bo jestem na tyle spokojnym człowiekiem, że dogadam się z każdym, jedyne co chce to odzyskać karty. Jeżeli te karty zostały użyte w innym celu, niż do czego były przeznaczone, też wyciągnę konsekwencje. Znam nazwiska, adresy tych osób i nie będzie dla mnie problemem, załatwić tej sprawy, wiadomo "gdzie". Przepraszam, że się rozpisałem ale naprawdę chciałem dotrzeć tylko do osób które uciekły ze strony z tym co moje. Liczę też na pomoc, może wy znacie osoby o takich Nikach, podanych wyżej ? W razie czego mogę podać nazwiska tych osób. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc na tym forum.
Major o takich nickach nie ma tu nikogo takiego... Być może są ale pod innymi nazwami. W każdym bądź razie mam nadzieje, że się zgłoszą do Ciebie bo inaczej będzie krucho z nimi. Smile

[Obrazek: 79InhLR.png]
Przynajmniej spróbowałem. Nic nie tracę, może akurat się znajdą. KBLSukces - ta osoba akurat dodatkowo oszukiwała na akcjach. Niestety zawsze się znajdą osoby takie.
Lepiej szybko odzyskaj te karty. Zaraz jeden zadzoni na policje, że bomba gdzieś jest, wyrzuci karte i masz przypał. Zdarzają się tacy :/
Dlatego, tak mi zależy, tam są moje dane. Ale jak się nie uda odzyskać, myślę że policja pomoże. Ale nie chcę nikomu problemów robić i na razie proszę łaskawie te osoby o te karty.

Zaperr wiem że to użytkownik serwisu - zarabiacze.pl a KBLsukces to użytkownik serwisu - goldenwalet.pl , niestety na żadnej stronie nie jestem, zarabiacze.pl potraktowali mnie bardzo w zły sposób i nie mam dostępu tam, a myślę że tamtejszy admin nie pomógł by mi.
Wiem, że to może tak średnio brzmi, ale ja bym spróbował napisać do nich obu maila, jak zarejestrowali się w serwisie to musieli go podać i tam dać krótką piłkę. Albo oddają karty, albo pozew cywilny o oszustwo i wyłudzenie rzeczy, w celu osiągnięcia korzyści materialnych, a można im na spokojnie pod to podciągnąć to co zrobili. Jak się tego maila do nich napisze w stylu prawniczego bełkotu to szansa na odzyskanie tego bez pomocy z zewnątrz rośnie bo może się przestraszą, a jeśli ukradli karty sim w tych czasach, gdzie startery można dostać za free na spokojnie, a nawet jak już się za to płaci to to są grosze, to tych dwóch to pewnie jacyś gówniarze bez dowodów osobistych nawet.

Nie pisz do mnie o porady, mentoring czy inne tego typu bzdury. Zarabiam sam i ty też zarabiaj sam!
Niestety złe meile na stronie podali i to jest też problem. To nie chodzi że karty mało kosztują, choć cenowo mnie wyniosło dużo akurat. Tylko że te karty są na moje nazwisko, jak coś się stanie ja odpowiem a nie oni.
Odpowiedz