Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
Słaby ten miesiąc pod względem ankiet ;/
(10-11-2017 21:30)Aimes napisał(a):  Słaby ten miesiąc pod względem ankiet ;/

Nie od razu Rzym zbudowano Wink
Witam.

Wprawdzie nie od razu Rzym zbudowano ale jest coś ze słabym zliczaniem w tym tygodniu:
- everyday 7/17,
- sido90 1/14,
- rejestracja ac ( soczewki) 7/25,
- nestle 3/11 ( brak możliwości potwierdzenia maila - mail wraca jako niedoręczony ).
Pytanie kiedy ostatnie podliczenia byly...
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
(09-11-2017 11:00)blackkasia napisał(a):  Liczą się jakieś teraz akcje do bonusu? Bo na zamkniętym można na początku ładnie zarobić później już coraz gorzej

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Ja jestem chętny mogłabyś wyczyścić skrzynkę, albo wysłać wiadomość ? No chyba, że chodzi o neworka

cky, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2015.
Zapraszam wszystkich chętnych, którzy zarabiają na akcjach na Discord (czat dostępny dla wszystkich). W sumie to wszyscy z zarabiam.com są mile widziani. Nawet konkurencja. Tongue Rozmawiamy o wszystkim ale przede wszystkim czat jest stworzony po to abyśmy zarabiali przez internet jak najwięcej! Smile

Link --> https://discord.gg/NHtB2PM

Logujemy się z nickiem z zarabiam.com (można zmienić) i wysyłamy do mnie wiadomość na PW (zarabiam.com.)

[Obrazek: 79InhLR.png]
Wypłata z Mypay zrealizowana!

[Obrazek: 79InhLR.png]
o lol. no, to mnie zaskoczyło

krucihegot1, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2017.
Glosy: Pablo1878 (+1)
Hurra dostałam dziś moją comiesięczną wypłatkę... aż 5,95 zł Big Grin
Co do discord to przez moją taktykę, po włamanach na moje konta wymyślam ciągle inne hasła do każdej strony i zapomniałam zapisać i nie pamiętam hasła, a email z przypomnieniem hasła coś nie dochodzi
Witam.

Nie wiem co jest grane - ale rano miałem wynik 110 przy bonusie za aktywność a w południe miałem tylko 55. Czy ktoś mi powie o co tutaj chodzi ???
Odpowiedz