Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(01-11-2017 14:05)peperoninh napisał(a): mam dziesieciu murzynów i oni jada z automatu jak robisz według instrukcji to nic sie nie posypie, a Pan, Panie Lesio, przygotowany na dzisiejszy,nocny wyscig o 1zł na neworklead?
major najął takich co zarywają noce zeby uciułac złotóweczke i i teraz tam nic nie zarobisz, a nie mozesz sie zalogowac bo od 2 miesiecy jest nowa strona i szata i chyba przespałes ten okres, zaloguj sie na stare dane na gotujzmilosci.pl i czekaj az major wejdze
(01-11-2017 15:28)peperoninh napisał(a): major najął takich co zarywają noce zeby uciułac złotóweczke i i teraz tam nic nie zarobisz, a nie mozesz sie zalogowac bo od 2 miesiecy jest nowa strona i szata i chyba przespałes ten okres, zaloguj sie na stare dane na gotujzmilosci.pl i czekaj az major wejdze
Już koledze wyjaśniłem jak się tam dostać.
Szczerze to wątpię aby się doczekał Majora na starej stronie. No chyba, że ktoś akurat będzie tam pisał z nim.
Przecież nikt nikogo nie namawia do wykonywania akcji za grosze więc nie wiem o co Ci chodzi.