Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pewnie i zdarzają się kampanie, gdzie zależy tylko na ilości zgłoszeń i tyle, ale to rzadko spotykana amatorka (twój podlinkowany przykład pewnie takim był).
Czyli o tym, ze nagrody wygrywaja podstawione osoby Wiec lepiej placic za te leady i nie dociekac skad one sa bo i tak wszystko jest ustawione. Nie mowie, ze jest tak wszedzie i przy kazdej kampanii, ale innego wytlumaczenia nie potrafie znalezc.
Ja piszę o sieciach, mechanizmach działania itp, jakieś pojedyncze kwiatki wykopowych detektywów (ile tam prawdy, nie wnikam) tego nie dotyczy.
Trochę to inaczej działa, tutaj klucz to ograniczenie ilości osób.
(27-10-2017 13:07)krucihegot1 napisał(a): "Najpóźniejsze wypłaty zostały zrealizowane, kolejne wypłaty w piątek, proszę o cierpliwość." Nie powiedział w który dokładnie piątek 2
I wypłaty zrealizował 23 listopada 2017 roku, także wiesz.
(27-10-2017 13:14)Pablo1878 napisał(a): I wypłaty zrealizował 23 listopada 2017 roku, także wiesz.
No to do 23 listopada możemy zbierać
Teraz jeszcze mamy październik, to warto dostać przelew za cały miesiąc klikania.
W sumie 23 listopada to czwartek więc ta wiadomość jest najprawdopodobniej z przyszłości. Dobrze wiedzieć kiedy zrobić następne wypłaty. Swoją drogą na kontakt dostałem informacje, że mieli przerwę w firmie spowodowaną urlopem. Czyli miałem rację jak mówiłem, że leżą sobie plaży w ciepłych krajach.