Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-10-2017 15:21)tomek7912 napisał(a): Też wam nie działa rejestracja w pampersach?
tak, mi wyskakuje żeby podać prawidłowy e- mail za każdym razem, mimo, że podaje prawidłowy, ale zauważyłem, że emaile o2 działają. to samo Rejestracja ev
(19-10-2017 13:38)twardy napisał(a): Chcialbys miec tyle kasy co oni z tego umierajacego serwisu.
Dokładnie dostają za akcje 1,5zł a dają 20gr , nie mówiąc o pobraniu tej apki dają 50gr a w programach partnerskich płaca 7zł złodzieje
Akurat ta kampania z tą aplikacją jest tylko w 1 agencji reklamowej, która płaci 2 zł. ALE dla tej kampanii nie udostępniają żadnych statystyk pobierań, czyli admin zalicza akcje na ślepo. Nie wie co zaliczyć, a co nie, bo nie wie kto pobrał a kto nie. Ma tylko statystyki kto kliknął.
Witam, wie ktoś może dlaczego niektóre poprawnie wykonane akcje za które dostaje wynagrodzenie nie są przypisywane do zakładki "Bonus za aktywność" ? Posiadam mniej więcej 2 razy tyle wykonanych akcji ile jest napisane w aktywności.
(19-10-2017 22:07)TakieŻycie napisał(a): Witam, wie ktoś może dlaczego niektóre poprawnie wykonane akcje za które dostaje wynagrodzenie nie są przypisywane do zakładki "Bonus za aktywność" ? Posiadam mniej więcej 2 razy tyle wykonanych akcji ile jest napisane w aktywności.
Bonus dostaję się tylko za akcje gdzie trzeba się bardziej "wysilić" czyli, podać maila, założyć konto, potwierdzić maila itd.
Jednym słowem, cały bonus czyli 1400 akcji jest praktycznie nieosiągalny, a co za tym idzie, moim zdaniem serwis nieopłacalny i do tego jak na razie nie wypłacalny, bo moja wypłaca stoi już ponad 2 tygodnie i nadal brak chętnych do jej zaakceptowania.
Najśmieszniejsze jest to że oni ciągle dodają jakieś akcje, a nikt nie pofatyguje się by zrobić te wypłaty...
Co on myśli że każdy będzie robił akcje a nikt nie będzie zwracał uwagi co z jego wypłatami?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-10-2017 22:53 przez itolek100.)
(19-10-2017 22:53)itolek100 napisał(a): Najśmieszniejsze jest to że oni ciągle dodają jakieś akcje, a nikt nie pofatyguje się by zrobić te wypłaty...
Co on myśli że każdy będzie robił akcje a nikt nie będzie zwracał uwagi co z jego wypłatami?
To wiele wyjaśnia dziękuje itolek100 za odpowiedź Pisałem do supportu strony w takiej samej sprawie tydzień temu i do teraz nie uzyskałem odpowiedzi całe szczęście już wiem na czym to polega a co do wypłat sam pewnie niedługo przetesuję bo posiadam już 5,87/7,50