Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
Mozesz otworzyc 10 roznych akcji w 10 kartach. Tylko nie na TORze, bo za to ban jest.
Glosy: Oliwa98 (+1)
No właśnie - przecież na Torze masz proxy Big Grin

MxSkin, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2012.
NA interii i onecie maile trzeba potwierdzić po jakimś czasie? Bo na wp padają chyba po kilku dniach nie wbijania od rejestracji i muszę zawsze nowe robić.
(15-09-2017 12:51)czaroo_ napisał(a):  Możesz zapisać w pliku txt, komu by się chciało setki maili zapisywać w zeszycie nie wiadomo po co Big Grin widzę, że nowy w temacie zarabiania przez internet?
Tak dopiero pierwszy dzień Wink kiedyś trzeba zacząć Smile
Na interii ostatnio wchodziłem na kilka maili z lipca i niektóre zablokowane Wink pewnie spam wykryli xD ale nie wszystkie bo nawet te wcześniej założone dalej działają

albercik123, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
godzina 15-16 wiekszosc klikow wykorzystane limity
od jednego do drugiego bonusu trzeba kliki wbijac
(15-09-2017 07:05)itolek100 napisał(a):  Właśnie tak zrobiłem. Wyszło na to ze końcówka zmienia sie raz na 144, 146 i na 148. I ciaglr tak samo, więc coś sie stalo z moim internetem. Po pracy pójdę do salonu moze mi coś powiedzą czemu tak sie dzieje

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

To znaczy że cię trochę oszukują z tym zmiennym IP i nie porobisz sobie ankiet na internecie mobilnym z tej sieci. Jerk2
Sprawa wygląda tak że teoretycznie masz zmienne IP - ale w praktyce jest to zakres tylko paru adresów IP, np. masz przydzielone 15 adresów IP i losuję ci jakiś adres z tej puli - wykorzystasz wszystkie przydzielone adresy i będą ci się powtarzać znowu te same. Big Grin

Wiem bo sam tak miałem w Virgin Mobile.
Najlepiej kupić starter do Plusha, tam za każdym razem masz inne IP, nawet nie ma takiej opcji że trafisz na takie same IP, dwa razy.
No i teraz jest fajny pakiet w Plushu, 5GB - 5 zł. Smile

Adixx, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.

[Obrazek: 1.png]
Powiem tak, to byla moja wina z tymi adresami IP. Grzebiąc w ustawieniach chrome w telefonie odznaczylem Oszczędzanie danych. Mialem je zaznaczone co blokowalo tak jakby moje IP.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Witam, co robić gdy codziennie dochodzi mi tylko MP3 konkurs i sporadycznie jakaś akcja z 1-3 grosze ? Sad
(16-09-2017 09:14)Skibru napisał(a):  Witam, co robić gdy codziennie dochodzi mi tylko MP3 konkurs i sporadycznie jakaś akcja z 1-3 grosze ? Sad

Pierwszy post

[Obrazek: 79InhLR.png]
Odpowiedz