Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
(15-09-2017 10:28)Pablo1878 napisał(a):  
(15-09-2017 09:38)Madri90 napisał(a):  Siemasz od wczoraj zacząłem działać z wami w mypay. Jak narazie mam tylko mp3 konkurs. Zrobiłem raz i jest 8 groszy. Usuwam ciastka + tryb samolot i jest znów tylko jak podaje email to już taki jest tak samo numer telefonu? Mam wymyślać coś np nr 533700745 i [email protected] czy za takie coś to ban?

Do tego mam drugą aukcje jakiś sklep ale wyświetla się Klicksperre - Keine berechtigung für dieses Programm!

Nie wymyślaj! Wink

Czyli narazie tylko 8 groszy, i co mam porostu czekać aż będzie więcej akcji czy coś mam robić?
Rob to co jest. Kazda akcje mp3 na inne dane, innego maila i inny numer telefonu.
Glosy: Pablo1878 (+1)
(15-09-2017 11:05)twardy napisał(a):  Rob to co jest. Kazda akcje mp3 na inne dane, innego maila i inny numer telefonu.

No to wymyślać czy nie? Przecież skąd mam mieć inne dane jak nie swoje imię nazwisko jeszcze kogoś mogę wklepac telefon mogę kogoś z olx a email skąd brać?
Email musisz sam zakładać żeby mieć dostęp bo niektóre akcje trzeba potwierdzać klikając w link przychodzący na maila. Odnośnie reszty pytań wystarczy trochę ruszyć głową Smile

misiuks11, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
Emaile zakladasz, mozesz ich uzywac w nieskonczonosc do roznych akcji. Adresy i numery z neta.
wiekszosc waznych informacji napisana jest na stronie mypay oraz w opisie akcji
pod kazda akcja
Często jest tak, że jak masz maila [email protected] to z tego adresu możesz skorzystać np 10 razy.
Jak?
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

To są te same adresy, a system przyjmuje jako 5 różnych Big Grin I oto gmail.

ALE NIE WOLNO Z TEGO KORZYSTAĆ Big Grin

MxSkin, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2012.
(15-09-2017 12:11)MxSkin napisał(a):  Często jest tak, że jak masz maila [email protected] to z tego adresu możesz skorzystać np 10 razy.
Jak?
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

To są te same adresy, a system przyjmuje jako 5 różnych Big Grin I oto gmail.

Nie może bo za to jest ban Tongue

[Obrazek: 79InhLR.png]
Xpokerface Za sposob z kropkami na mypayu jest ban, nie ma sie co chwalic tym pomyslem xD
Ja bana nie dostałem, a robię już długo, zresztą nie oszukuję Big Grin Oczywiście nie spamie non stop z kropkami. Maili na gmailu mam około 200 Big Grin

MxSkin, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2012.
Odpowiedz