Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Właśnie tak zrobiłem. Wyszło na to ze końcówka zmienia sie raz na 144, 146 i na 148. I ciaglr tak samo, więc coś sie stalo z moim internetem. Po pracy pójdę do salonu moze mi coś powiedzą czemu tak sie dzieje
Siemasz od wczoraj zacząłem działać z wami w mypay. Jak narazie mam tylko mp3 konkurs. Zrobiłem raz i jest 8 groszy. Usuwam ciastka + tryb samolot i jest znów tylko jak podaje email to już taki jest tak samo numer telefonu? Mam wymyślać coś np nr 533700745 i [email protected] czy za takie coś to ban?
Do tego mam drugą aukcje jakiś sklep ale wyświetla się Klicksperre - Keine berechtigung für dieses Programm!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2017 09:43 przez Madri90.)
(15-09-2017 09:38)Madri90 napisał(a): Siemasz od wczoraj zacząłem działać z wami w mypay. Jak narazie mam tylko mp3 konkurs. Zrobiłem raz i jest 8 groszy. Usuwam ciastka + tryb samolot i jest znów tylko jak podaje email to już taki jest tak samo numer telefonu? Mam wymyślać coś np nr 533700745 i [email protected] czy za takie coś to ban?
Do tego mam drugą aukcje jakiś sklep ale wyświetla się Klicksperre - Keine berechtigung für dieses Programm!