Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-09-2017 17:07)nothingtol napisał(a): Widzę, że pierwszy post w tym wątku jest sprzed 6 lat więc zapytam - jak to teraz wygląda świeżo po założeniu konta, nadal trzeba wypełnić jakiś MP3 konkurs podając swoje wszystkie realne dane? Kolejne pytanie, czy ankiety i akcje tam dostępne można też wykonywać pod zagranicznym ip i czy wtedy pojawiają się nowe, z lepszymi stawkami?
Jakie 6 lat?! Ten post nie ma miesiąca... przeczytaj uważnie.
Wystarczyło kliknąć w spoiler i jest data 2017....
Pierwszy post jest zaktualizowany dzięki uprzejmości Admina a aktualizacje przeprowadziłem ja. Wystarczyło spytać czy 1 post jest aktualny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2017 20:43 przez Pablo1878.)
(12-09-2017 17:07)nothingtol napisał(a): Widzę, że pierwszy post w tym wątku jest sprzed 6 lat więc zapytam - jak to teraz wygląda świeżo po założeniu konta, nadal trzeba wypełnić jakiś MP3 konkurs podając swoje wszystkie realne dane? Kolejne pytanie, czy ankiety i akcje tam dostępne można też wykonywać pod zagranicznym ip i czy wtedy pojawiają się nowe, z lepszymi stawkami?
Pierwszy post jest zaktualizowany dzięki uprzejmości Admina a aktualizacje przeprowadziłem ja. Wystarczyło spytać czy 1 post jest aktualny.
Musisz taką WIELGAŚNĄ czcionką napisać rok i dopisek, że aktualne
Musisz taką WIELGAŚNĄ czcionką napisać rok i dopisek, że aktualne