Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja zrobiłem dwa razy i akcja zniknęła. Zaliczeń na razie też nie ma. Z tych wartościowych akcji to pampers mi tylko został ale szkoda maili na jedną akcję...
(09-09-2017 11:58)pspsga napisał(a): A tak a propo wypłat. Doszyły wam już wypłaty na konto , bo ja mam w mBanku , na MyPayu piszę zrealizowane , a na koncie nic jeszcze nie wpłynęło
Będziecie na kontach mieli w poniedziałek. Wykonał przelewy po godzinach w których są realizowane sesje w banku, weekend jest wolny więc dopiero w poniedziałek rano będą księgować na kontach.
Walić wypłaty. Niech no akcje ogranie jakieś, żeby te wypłaty jakoś wyglądały...
(09-09-2017 11:58)pspsga napisał(a): A tak a propo wypłat. Doszyły wam już wypłaty na konto , bo ja mam w mBanku , na MyPayu piszę zrealizowane , a na koncie nic jeszcze nie wpłynęło
Gdyby zrobił wypłaty 3 minuty wcześniej to miałbyś je na koncie.