Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-09-2017 21:32)Konraddd napisał(a): Czyli mogę usuwać ciastka z ostatniej godziny i będzie prawidłowe?Bo jak usuwam wszystkie to ponowne logowanie itd i to do emaila i innych profili...
Bo masz tak robić. Takie są zasady. Robisz serie akcji np. 5 akcji, usuwasz ciasteczka i od nowa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2017 21:37 przez Pablo1878.)
(07-09-2017 21:32)Konraddd napisał(a): Czyli mogę usuwać ciastka z ostatniej godziny i będzie prawidłowe?Bo jak usuwam wszystkie to ponowne logowanie itd i to do emaila i innych profili...
Bo masz tak robić. Takie są zasady. Robisz serie akcji np. 5 akcji, usuwasz ciasteczka i od nowa.
Mylicie się w zeznaniach przed chwilą ktoś powiedział że wystarczy ciasteczka akcji, jeżeli akcja została wykonana 5 minut temu to usuwając je z ostatniej godziny powinny zostać usunięte z akcji...
Mylicie się w zeznaniach przed chwilą ktoś powiedział że wystarczy ciasteczka akcji, jeżeli akcja została wykonana 5 minut temu to usuwając je z ostatniej godziny powinny zostać usunięte z akcji...
Masz usuwasz ciasteczka z tej godziny w której robiłeś akcje. Tylko nie rób tak, że zrobisz lexa 10 razy i dopiero usuniesz ciasteczka.
Jeżeli ktoś jeszcze nie ma konta w banku a chciałby je mieć to zapraszam na PW. Oferuje 25-60 zł za założenie konta z mojego linku polecającego. Konto jest darmowe a atutem jego posiadania są szybkie wypłaty z Mypay.pl