Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W jaki sposób ludzie wykonują bonus za 1400 akcji gdy wiele z nich się nie liczy do bonusu, przecież to około 50 akcji na dzień do wykonania średnio, a jest ich tyle co kot napłakał, mimo tego że posiadam ranking jakości na poziomie 93% od 3 dni.
(07-09-2017 21:04)albercik123 napisał(a): Taki lex ma limit ponad 100 więc jak ktoś jest zawzięty to można (wliczając inne akcje) wbić ten bonus w 10 dni
Co z tego jak znika i pojawia się co kilka godzin...
(07-09-2017 21:04)albercik123 napisał(a): Taki lex ma limit ponad 100 więc jak ktoś jest zawzięty to można (wliczając inne akcje) wbić ten bonus w 10 dni
Co z tego jak znika i pojawia się co kilka godzin...
O patrz faktycznie Dzięki za info!
Ale jak się machnąłem już i pobrałem kilka cenników na raz i nie wiem które pobrałem, to tych samych ponownie nie zalicza?
I jeszcze jedno wczoraj około 23 powinno mi zaliczyć z 10 lexów a nie zaliczyło żadnego.Mam 2 lexy z pierwszego dnia zaliczone...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2017 21:16 przez Konraddd.)
(07-09-2017 20:59)Konraddd napisał(a): W jaki sposób ludzie wykonują bonus za 1400 akcji gdy wiele z nich się nie liczy do bonusu, przecież to około 50 akcji na dzień do wykonania średnio, a jest ich tyle co kot napłakał, mimo tego że posiadam ranking jakości na poziomie 93% od 3 dni.
W ciągu jednego dnia można nabić sporą ilości akcji bonusowych.