Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
nie, nie mam, tylko nie wiem po co zebranie o akcje za marna stawke jak mozna poszukac tej akcji gdzies indziej Jerk2
Co z tego , że można poszukać tej akcji. Tą akcję znalazłem na zamkniętym serwisie , gdzie obecnie są 3 akcję godne uwagi ... Tam nawet jak wszystko bym zrobił , to przez limity nawet bym do wypłaty w 1 dzień nie dał rady zebrać , a na MyPayu te 7,5zł do wypłaty można bez problemu codziennie zebrać. A obecnie nie ma w Polsce lepszych serwisów niż MyPay (mimo ,że inne płacą więcej , to za to mają dużo mnie akcji) , a korzystanie z zagranicznych serwisów może się źle skończyć , bo używanie VPN raczej by było rzeczą złą i nierozsądna Idea
mypay? najlepszy serwis? Jerk2

przeciez tam są takie kiepskie stawki beka

są akcje - źle że są,kiepska stawka. Nie ma akcji = czemu nie ma, olaboga
może pora poszukac se normalnej roboty na etacie? Jerk2

nie ma akcji - trzeba ich szukac tam, gdzie są Wink na innych serwisach tez mozna niezle wyciagnac kasy Wink
To proszę podaj mi nazwy serwisów na pw , jeśli uważasz , że są takie dobre ... Normalnej roboty na etacie nie będę szukał , bo w roku szkolnym mam na klikanie od 1-2h , więc nie było by sensu nawet za to się brać Undecided
Na innych portalach też są kiepskie akcje...

PS. Zapraszam was do konkursu. Więcej informacji w dziale konkursy użytkowników. Wink

[Obrazek: 79InhLR.png]
Ale małe limity na te kliki dał chyba nie chce, żeby ludzie sobie bonusy podobijali przed 5 xD

WTF XDDDDDDDDDDDDDD

[Obrazek: Screenshot.png]

albercik123, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
Ja trochę nie w temacie teraz bo widzę, że się zmienił mypay odkąd ostatni raz robiłem xD

Jakie kliki się teraz liczą do bonusu? Brakuje mi 200 do kolejnej premii, a że do 5go liczą się podwójnie to podwójnie warto teraz robić.

Nie pisz do mnie o porady, mentoring czy inne tego typu bzdury. Zarabiam sam i ty też zarabiaj sam!
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
For liczy do bonusu?
(02-09-2017 12:02)marlenaszat napisał(a):  mypay? najlepszy serwis? Jerk2

przeciez tam są takie kiepskie stawki beka

są akcje - źle że są,kiepska stawka. Nie ma akcji = czemu nie ma, olaboga
może pora poszukac se normalnej roboty na etacie? Jerk2

nie ma akcji - trzeba ich szukac tam, gdzie są Wink na innych serwisach tez mozna niezle wyciagnac kasy Wink

Takie stawki, ale 2k wyciągam i się śmieje z tych co siedzą na etacie bo nawet 8h nie pracuje bekabeka
Itan to ile ty czasu dziennie na MyPayu poswiecasz ? Smile

Ps. Z 200zl to pewnie masz co msc z poleconych ? :-)
Odpowiedz