Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W ING mam opcje na stronie, że mogę otworzyć nowy rachunek, dwa kliknięcia i jest bez problemu. Raczej pełnoletność nie ma nic do tego 2 Dzisiaj założyłem i już działa
Pewnie tak. I jeszcze się z nas śmieje , że rozkminiamy na temat kont bankowych .
PS. Właśnie wbiłem na konto bankowe i zauważyłem , że zrealizował mi wypłatę , którą zleciłem przed dostaniem bana Najpierw wysłał mi wypłatę a potem mnie zablokował
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2017 15:10 przez pspsga.)
(01-09-2017 15:04)pspsga napisał(a): Pewnie tak. I jeszcze się z nas śmieje , że rozkminiamy na temat kont bankowych .
PS. Właśnie wbiłem na konto bankowe i zauważyłem , że zrealizował mi wypłatę , którą zleciłem przed dostaniem bana Najpierw wysłał mi wypłatę a potem mnie zablokował
Czekaj, dostałeś bana i nie popatrzyłeś, czy kasa przyszła na konto?
Ja tam Janusz biznesu mam swoje sposoby i zarobki na dobrą dniówkę 2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2017 15:38 przez ItanCash.)