Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
Ważne, że 1000 akcji dziennie idzie nabić przy obecnych klikach Cool
(30-08-2017 21:07)ItanCash napisał(a):  Im dłużej zwleka, tym gorzej.. no ale dobrze, że kasiorka chociaż wypłacona Jerk

Komu wypłacona ,temu wypłacona Sad
korzystam jakoś z mypay od tygodnia i mam pytanie
ile dostajecie akcji dziennie? ja dostaje konkurs mp3 za 8 gr i to raz dziennie, nic wiecej, jak tu zarobic te 50-100zl niby? xD nie da sie u mnie, chyba za malo dostaje czy jak?
(30-08-2017 21:15)ramoneS420 napisał(a):  korzystam jakoś z mypay od tygodnia i mam pytanie
ile dostajecie akcji dziennie? ja dostaje konkurs mp3 za 8 gr i to raz dziennie, nic wiecej, jak tu zarobic te 50-100zl niby? xD nie da sie u mnie, chyba za malo dostaje czy jak?

Pierwszy post patrz. Wink Ta akcja, którą masz jest wstępem do lepszych akcji. Musisz ją wykonywać przez kilka dni. I skoro Ci się raz dziennie pojawia to nasuwa się pytanie czy masz zmienne IP?

[Obrazek: 79InhLR.png]
PORADNIK BY PABLO1878

[align]

Początek..

Początki bywają trudne... Każda nowo zarejestrowana osoba może się przerazić ilością akcji. Jest to po prostu zabezpieczenie przed fraudami. Jeśli chcesz otrzymać pełny dostęp do akcji, zapoznaj się z poniższą instrukcją zatwierdzoną przez Mypay.pl!

Wynagrodzenia i bonusy

Wynagrodzenia za poszczególne akcje zaczynają się od 1 grosza do nawet kilku złotych. Wszystko zależy od stawki jaką ustawi admin oraz trudności wykonania danej akcji.

Dodatkowo w każdym miesiącu możemy odebrać bonusy warte 153,5 złotych. Za poszczególne akcje, które liczą się do bonusu* otrzymujemy 1 punkcik.

Bonusy za poprzedni miesiąc odbieramy do 5 dnia następnego miesiąca. Czyli punkciki bonusowe zbierane od 1 lipca odbieramy do 5 sierpnia.
Akcje bonusowe, które są podliczane między 1 a 5 dniem miesiąca są zaliczane do obecnego jak i następnego miesiąca.

Jakie akcje liczą do bonusy?

To pytanie zadają sobie wszyscy. Przede wszystkim są to akcje w których trzeba wykonać trochę więcej rzeczy niż tylko otworzenie strony ale zdarzają się też akcje za 2 groszy, które liczą się do bonusu. Warto obserwować ten temat bo na bieżąco możemy się dowiadywać o bonusowych akcjach.

System poleconych

Jest tylko jeden poziom poleconych. Za każdą zaproszoną osobę otrzymamy 10% z jego zarobków. Pieniądze są przypisywane codziennie o godzinie 23:55.

Podliczanie akcji

Na zaliczenie akcji możemy czekać kilku minut albo kilkanaście godzin także bez obaw jeśli wam czegoś nie zaliczy po minucie czy godzinie. Nocne podliczenia akcji są około 23:40-23:55 (nie są one robione codziennie).[/align]
Glosy: Pablo1878 (+1)
dzięki kolegom wyzej^
ranking jakosci nie spada mi ponizej 80%, od tygodnia jest tylko to mp3 i czasami cos po 60gr, ale mi tego nie zalicza jak robiexD
nie mam zmiennego ipSad
To sobie spraw zmienne ip albo zapomnij o mypay xD
faktycznie OSZAŁAMIAJĄCA LICZBA AKCJI, która potrafi PRZERAZIĆ nowych użytkowników! rejestracja na stronie za uwaga 12 GROSZY! Czuję się przytłoczony mnogością opcji!

soluffka, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2011.
ŁOHOHOHOHO zaliczyło mi ey za 72 groszy xD 1/20, jest progress Jerk2

albercik123, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
Dużo klików zalicza ? Big Grin
Odpowiedz