Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A jak rozwiązujecie problem z Adres Ip pasuje nie do podanej lokalizacji? Po prostu podajecie swoje miejsce zamieszkania za każdym razem i wtedy IP zgrywa się z miastem? Bo jak rozumiem mając zmienne IP, to te IP się zmienia, ale w obrębie np. danego miasta?
#edit, na czym polega akcja "EY Stars"? Po wypełnieniu formularza + potwierdzenia e-maila znalazłem się w tej gierce. I na tym już koniec? Akcja zrobiona? Czy mam jeszcze robić te misje?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-08-2017 11:46 przez Baelish.)
(30-08-2017 11:40)Baelish napisał(a): A jak rozwiązujecie problem z Adres Ip pasuje nie do podanej lokalizacji? Po prostu podajecie swoje miejsce zamieszkania za każdym razem i wtedy IP zgrywa się z miastem? Bo jak rozumiem mając zmienne IP, to te IP się zmienia, ale w obrębie np. danego miasta?
(30-08-2017 11:40)Baelish napisał(a): #edit, na czym polega akcja "EY Stars"? Po wypełnieniu formularza + potwierdzenia e-maila znalazłem się w tej gierce. I na tym już koniec? Akcja zrobiona? Czy mam jeszcze robić te misje?
Fajna akcja, którą w dobrze zalicza jak masz konkretny poradnik
Musisz robić misje i dozbierać 14 żetonów.
Nie wiem jaki jest dokładny limit, ale spokojnie razem z klikami, można wykręcić dobrą sumkę
Macie jakiś sposób na zrobienie folderów z zakładkami na telefonie tak żeby otwierać wszystkie kliki jednym przyciskiem tak jak na kompie? Na safari ani Chrome nie widzę takiej opcji
Czyli efektywny zarobek na MyPay = automatyzacja, tak? Między innymi tworzenie wyżej wspomnianych przez albercik123 zakładek z klikami (akcjami, polegające wyłącznie na kliknięciu?)
Gdzie tworzycie masowo e-maile do swoich baz? Korzystacie tylko z jednej poczty czy z wielu? Rozumiem, że żeby robić to szybko trzeba umieć obejść CAPTCHA i weryfikacje zdjęciami?
Załóżmy, że wygraliście konkurs NIVEA na jednym z którychś e-maili. Jak się o tym dowiadujecie? Przecież posiadając powiedzmy 200 e-maili nie zaglądacie na każdego z osobna?
(30-08-2017 11:40)Baelish napisał(a): #edit, na czym polega akcja "EY Stars"? Po wypełnieniu formularza + potwierdzenia e-maila znalazłem się w tej gierce. I na tym już koniec? Akcja zrobiona? Czy mam jeszcze robić te misje?
Fajna akcja, którą w dobrze zalicza jak masz konkretny poradnik
Musisz robić misje i dozbierać 14 żetonów.
Nie wiem jaki jest dokładny limit, ale spokojnie razem z klikami, można wykręcić dobrą sumkę
Serio zalicza Ci tą akcję?
Tam jest nawet w opisie zaliczenia 33/100.