Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
Chłopaki , wie ktoś w ogóle co oznacza ta liczba pieniążków na prawo xD
Mamy liczbę pieniędzy na mypayu która możemy wypłacić i za nią jest "+" Lol zawsze mnie ciekawilo co to xD
(29-08-2017 22:01)Pablo1878 napisał(a):  
(29-08-2017 21:57)albercik123 napisał(a):  Aż wszedłem zobaczyć czy aby ja nie dostałem xDD

Musisz mieć coś na sumienie skoro tak zareagowałeś.

Leciałem na VPNie na początku, jak jeszcze nie wiedziałem o co chodzi w tej stronie xDD 2 miesiące temu to było więc już raczej bana nie będzie ale jednak trochę cykam, szczególnie przed wypłatą Jerk

albercik123, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
(30-08-2017 08:23)Fr0shArczi napisał(a):  Chłopaki , wie ktoś w ogóle co oznacza ta liczba pieniążków na prawo xD
Mamy liczbę pieniędzy na mypayu która możemy wypłacić i za nią jest "+" Lol zawsze mnie ciekawilo co to xD
Kasa z testów

Gdy starter z T-Mobile był po 2,70 zł to kasa była wyświetlona na szaro. Dopiero po akceptacji, przechodziła ona na główne saldo.

[Obrazek: 79InhLR.png]
Ja mam jedno zasadnicze pytanie.
Wszystko fajnie, wypełnia się te formularze i zarabia jakieś pieniążki, ale co te wszystkie akcje mają na celu? Czy dobrze rozumiem, że MyPay jest takim pośrednikiem między firmą, a użytkownikiem? Administracja wyszukuje jakieś formularze konkursowe w internecie, udostępnia je użytkownikom, by wypełniali i co dalej? W jaki sposób MyPay na tym zarabia, kto mu płaci i za co?
(30-08-2017 09:24)Baelish napisał(a):  Ja mam jedno zasadnicze pytanie.
Wszystko fajnie, wypełnia się te formularze i zarabia jakieś pieniążki, ale co te wszystkie akcje mają na celu? Czy dobrze rozumiem, że MyPay jest takim pośrednikiem między firmą, a użytkownikiem? Administracja wyszukuje jakieś formularze konkursowe w internecie, udostępnia je użytkownikom, by wypełniali i co dalej? W jaki sposób MyPay na tym zarabia, kto mu płaci i za co?

Przykład...
Reklamodawca Nivea chce wypromować wizerunek swojego produktu. Zleca kampanie reklamową jakiejś firmie, która ma na celu przyciągnąć osoby, które się zarejestrują. myPay czyli tzw. pośrednik współpracuje z firmami, które takie zlecenia otrzymują. My jako wykonawcy rejestrujemy się, bierzemy udział w konkursie, nabijamy statystyki + odciążamy budżet konkursu, bo kto wyśle do fake konkursowicza wygraną Wink

Działa to na zasadzie..
Reklamodawca -> Firma Realizująca -> myPay -> My

Nie wszystkie akcje w serwisie myPay, są na takiej zasadzie. Niektóre dodawane są bezpośrednio dzięki współpracy myPay. Efekt?

Reklamodawca -> myPay -> My

Każdy zarobi i się narobi, a w szczególności my.

Co do akcji typu klik, to nabijamy ilość wejść (unikalnych) na stronę. Ma to wiele zastosowań np. pozycjonowanie, generowanie ruchi, czy podbijanie statystyk z reklamami na stronie.

Efekt = Biznes is Biznes Wink
(30-08-2017 09:40)ItanCash napisał(a):  
(30-08-2017 09:24)Baelish napisał(a):  Ja mam jedno zasadnicze pytanie.

Przykład...
Reklamodawca Nivea chce wypromować wizerunek swojego produktu. Zleca kampanie reklamową jakiejś firmie, która ma na celu przyciągnąć osoby, które się zarejestrują. myPay czyli tzw. pośrednik współpracuje z firmami, które takie zlecenia otrzymują. My jako wykonawcy rejestrujemy się, bierzemy udział w konkursie, nabijamy statystyki + odciążamy budżet konkursu, bo kto wyśle do fake konkursowicza wygraną Wink

Działa to na zasadzie..
Reklamodawca -> Firma Realizująca -> myPay -> My

Nie wszystkie akcje w serwisie myPay, są na takiej zasadzie. Niektóre dodawane są bezpośrednio dzięki współpracy myPay. Efekt?

Reklamodawca -> myPay -> My

Każdy zarobi i się narobi, a w szczególności my.

Co do akcji typu klik, to nabijamy ilość wejść (unikalnych) na stronę. Ma to wiele zastosowań np. pozycjonowanie, generowanie ruchi, czy podbijanie statystyk z reklamami na stronie.

Efekt = Biznes is Biznes Wink
Rozumiem.
Czyli korzystając z własnych e-maili jest szansa, że w którymś z tych konkursów się wygra? Oczywiście telefony są fakowe (z OLX, Allegro itd), ale jeśli się coś wygra, to zawsze mogą skontaktować się przez e-maila, tak?

Aha i jeszcze jedno pytanie. Czy do akcji różnego rodzaju można wykorzystywać te same e-maile czy w każdej pojedyńczej musi być unikatowy?
Rozumiem, że wy macie swoje bazy e-maili, powiedzmy tak 250 sztuk i nimi obracacie, tak?
Jeżeli ktoś wygra w konkursie Nivea nagrodę to przed wysłaniem przesyłki może zmienić dane adresowe na swoje. Wink

Jeden e-mail - X akcji różnego rodzaju
Jedna akcja - jeden unikatowy e-mail, to samo tyczy się numeru telefonu czy danych

E-maile możesz kupować lub tworzyć samemu. Wybór należy do Ciebie. Ja osobiście kupuje e-maile po 12 groszy sztuka bo na jednym idzie sporo zarobić przy dobrych akcjach.

"Każdy zarobi i się narobi, a w szczególności my. " - MyPay to się nie narobi a zarobi. Pewnie wszyscy leżą na Seszelach. Big Grin

[Obrazek: 79InhLR.png]
Glosy: mlodszy.htw (+1)
Dokładnie, w konkursach Nivea można zmienić dane adresowe bo przeważnie wysyłają maila aby je potwierdzić. W tym tygodniu otrzymałem 4 zestawy kosmetyków, balsam po opalaniu, krem oraz pomadka. Wink
Szkoda, że przy Tauronie tak nie można bo mam kilka wygranych na te czujniki dymu. Tongue

mlodszy.htw, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2017.
Glosy: Pablo1878 (+1)
Właśnie doszła długo oczekiwana wypłata Lol akurat na ostatni weekend wakacji.

xDawideF, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
(30-08-2017 09:57)Pablo1878 napisał(a):  E-maile możesz kupować lub tworzyć samemu. Wybór należy do Ciebie. Ja osobiście kupuje e-maile po 12 groszy sztuka bo na jednym idzie sporo zarobić przy dobrych akcjach.

"Każdy zarobi i się narobi, a w szczególności my. " - MyPay to się nie narobi a zarobi. Pewnie wszyscy leżą na Seszelach. Big Grin

Co maili, to jednak preferuje robić samemu jak jest okres bez dobrych akcji. Mam bazę kilka tys. i już nie trzeba kupować/robić nowych. Cool

Ja bym bardziej obstawiał wyspy Bora Bora Big Grin
Odpowiedz