Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-08-2017 17:25)twardy napisał(a): Z aero z tego co pamietam jest taki problem, ze czasami geolokacja pokazuje Niemcy.
jade już dosyć długo z aero mam zmienne IP z Polski nic się złego nie dzieje jedynie to te zasrane capt trzeba wklepywać po godzinie kod no i szybkośc wiadomo nie powala niestety.Aero korzysta z Polskich sieci UMTA 900Mhz play orange itp często z plusa łapie ta sieć o właśnie teraz jade na aero i pokazuje mi PL DEBICA
Witam, dopiero zacząłem przygodę z MyPay i mam jedno pytanie.
Na początku pojawiają mi się te akcje z konkursem MP3 i z tego co wyczytałem to ważne by robić tylko kilka akcji dziennie przez kilka dni, starannie wykonując akcje i wtedy otrzymam dostęp do lepszych akcji.
Ale, co to znaczy "starannie"? Mam podawać prawdziwe dane? Bo rozumiem, że działalność w MyPay opiera się na podawaniu fake danych osobowych? Czy wy macie jakieś swoje bazy danych?
Pozdrawiam
Początki bywają trudne... Każda nowo zarejestrowana osoba może się przerazić ilością akcji. Jest to po prostu zabezpieczenie przed fraudami. Jeśli chcesz otrzymać pełny dostęp do akcji, zapoznaj się z poniższą instrukcją zatwierdzoną przez Mypay.pl!
Pierwszą i najważniejszą akcją, który każdy nowy użytkownik serwisu Mypay.pl musi wykonać jest MP3 KONKURS. Jest to akcja, która weryfikuje nasze dane. Podczas weryfikacji danych określany jest nasz Ranking Jakości. Jeżeli Twój ranking będzie większy niż 80%, otrzymasz około 15% więcej wynagrodzenia za poszczególne akcje. Na załączonym zdjęciu wrzuciłem przykładowe wypełnienie akcji. Jeżeli chcesz aby Twoje były weryfikowane na 100% musisz podawać realne dane.
Po około 3-4 dniach po pozytywnym zweryfikowaniu Twoich danych przez Mypay.pl otrzymasz swój Ranking Jakości oraz dostęp do pozostałych akcji. W razie problemów piszcie na kontakt, do mnie lub w tym temacie.
Natomiast jeśli chodzi o dane , to podawaj imię i nazwisko oraz adres prawdziwy , emaile najlepiej stworzone przez Ciebie (najlepiej interia oraz wp). Natomiast nr telefonu polecam brać z olx lub podonych portali
(29-08-2017 08:19)pspsga napisał(a): Natomiast jeśli chodzi o dane , to podawaj imię i nazwisko oraz adres prawdziwy , emaile najlepiej stworzone przez Ciebie (najlepiej interia oraz wp). Natomiast nr telefonu polecam brać z olx lub podonych portali Big Grin
Imię, nazwisko i adres mój własny za każdym razem ten sam? Chyba po każdej akcji trzeba wymienić wszystko jak się leci na zmiennym IP?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-08-2017 08:26 przez Baelish.)
(29-08-2017 08:19)pspsga napisał(a): Natomiast jeśli chodzi o dane , to podawaj imię i nazwisko oraz adres prawdziwy , emaile najlepiej stworzone przez Ciebie (najlepiej interia oraz wp). Natomiast nr telefonu polecam brać z olx lub podonych portali Big Grin
Imię, nazwisko i adres mój własny za każdym razem ten sam? Chyba po każdej akcji trzeba wymienić wszystko jak się leci na zmiennym IP?