Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji » bez limitów dla osób ze zmiennym IP

Autor Wiadomość
RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
revoltan , jak tak szybko zrobileś tyle akcji?!?!
mówiłem, że jestem od początku serwisu Smile
Glosy: Oliwa98 (+1)
Muszę przyznać, że fajny serwis. Smile Może uda się powrócić do zarobków na poziomie mypay. Konto tutaj mam chyba od początku też ale zapomniałem o nim.

[Obrazek: 79InhLR.png]
(10-02-2013 21:06)Pablo1878 napisał(a):  Muszę przyznać, że fajny serwis. Smile Może uda się powrócić do zarobków na poziomie mypay. Konto tutaj mam chyba od początku też ale zapomniałem o nim.

zmula tak ciągle promować nisze , nie?

co do serwisu to znalazłem ciekawą opcje czyli ich własny że tak powiem "gateway" i . blokujesz link do strony i zeby ktos mógl odblokować musi wypelnić oferte . wtedy automatycznie strona przenosi na zblokowany adres Smile
to jest świetny sposób na nisze Smile zamiast wypelniania tych płatnych ofert ludzie dostaja darmowe i to w Polsce!
jak dla mnie bomba
(10-02-2013 21:15)miniek9090 napisał(a):  
(10-02-2013 21:06)Pablo1878 napisał(a):  Muszę przyznać, że fajny serwis. Smile Może uda się powrócić do zarobków na poziomie mypay. Konto tutaj mam chyba od początku też ale zapomniałem o nim.

zmula tak ciągle promować nisze , nie?

co do serwisu to znalazłem ciekawą opcje czyli ich własny że tak powiem "gateway" i . blokujesz link do strony i zeby ktos mógl odblokować musi wypelnić oferte . wtedy automatycznie strona przenosi na zblokowany adres Smile
to jest świetny sposób na nisze Smile zamiast wypelniania tych płatnych ofert ludzie dostaja darmowe i to w Polsce!
jak dla mnie bomba

Nie promuje jej Smile Samo wpada. Od jutra zabieram się za PPA.
Sorry za off-top. Smile

[Obrazek: 79InhLR.png]
Jak sie tu wykonuie akcje?tak jak na mypay czyli trzeba czekac na odswiezenie akcji czy jak na cplead czyli zmiana ip Smile?
zrobilem z 10 akcji, zaliczylo 1...
no wlasnie co z ip? zmienne czy odswiezanie jak na mypay?
zmienne IP tu nic nie da Sad. Akcje da się wykonać tylko 1 raz Sad
no i bardzo dobrze, strona w takim wypadku dluzej pociagnie, tak jak mypay

to takie ograniczenie dla wariatow co calymi dniami siedza i niszcza tego typu serwisyBig Grin

e: poszlo z refa zalozyciela tematu
Odpowiedz