Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Import z Chin - sprzedaż na allegro » sprzedaż, reklama, nisze itp

Autor Wiadomość
RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro
Sprawdź:
Chciałbym powitać autora tematu. Od kilku tygodni chodzi mi po głowie temat importu z Chin i sprzedaży na naszym rodzimym rynku. Najzabawniejsze jest to, że gdy trafiłem na Twój dziennik to przeczytałem dokładnie o tych samych artykułach które wpadły mi w oko. Ciesze się że ten sposób faktycznie działa i faktycznie można zarobić. Zdemaskowałem sporo ludzi ludzi sprzedają na allegro to co jest na ali i łatwo mi wyszło ze zarobki są na prawdę fajne, trzeba mieć tylko pomysł na niszę, trochę gotówki i odrobinę odwagi. Będę z niecierpliwością doglądać dziennika! Pozdrawiam.

Mam kilka pytań, priv poszlo Smile
witam jestem chętny o współprace pisz na email [email protected]
albo gadugadu 60395312
Fajny dziennikSmile Będę obserwował, powodzenia!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
zuhsm obserwuje Cie troche czasu i widze że stoisz w miejscu. Jak dlamnie kilka fajnych opcji jest bys zaczol zarabiać ponad 10 tys miesiecznie.

-Sprzedaż za granica
-wlasny sklep
-otwarcie bloga z tematyka wktorej mozesz sprzedawac swoje produkty.
-stworzyć unikalne produkry
-Sprzedawac produkty 5-10 krotnie niz sie kupilo
-budowac liste mailowa
-platna reklama adwords facebook ads

Pisze z telefonu...
Jak tam postep zuhsm? Niezły progres w 2016 był a teraz minął prawie miesiąc od ostatniego wpisu? :/

[Obrazek: mentoring.png]
@zuhsm.pl
Można gdzieś pogadać chwilkę? Odpisujesz tutaj na pw?
Żyjesz kolego? Big Grin Bo Ciiiisza ;x
Jak mają się sprawy? Dziennik był naprawde dobry ale chyba koledze czasu brakuje aby go kontynuować?
@zuhsm.pl - czy sam zajmujesz się obsługą celną, czy zlecasz to firmom tego typu: http://rusak.pl/obsluga-celna ? Sam chciałbym rozpocząć swoją przygodę z importem, ale obawiam się, że formalności z nim związane mnie przerosną.
Do wszystkich, którzy pytali/pytają o zuhsma - użytkownik ten ma zdezaktywowane konto na własną prośbę, więc nie będzie kontynuował prowadzenia tego dziennika.

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

[Obrazek: mentoring.png]
Wątek zamknięty