Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Import z Chin - sprzedaż na allegro » sprzedaż, reklama, nisze itp

Autor Wiadomość
RE: Import z Chin - sprzedaż na allegro
Sprawdź:
(10-02-2016 19:46)ScroX napisał(a):  
(10-02-2016 19:41)kazik0o napisał(a):  próba nr 3 Big Grin
"Sprzdawając towar z chin w Polsce np na allegro musze miec od chinczyka jakis rachunek w razie kontroli?"

Fakture Wink Do masowego sprzedawania jest potrzebna firma.. a kupując towar jako firma bierzesz to wszystko na fakture.
I tak, musisz posiadać całą dokumentacje.
Chyba Big Grin

Tyle chciałem wiedziec, firme tam jakąś mam wiec luz Big Grin Dzieki Smile
Zamawiasz tylko z aliexpress czy masz jakieś inne "hurtownie" ? Pytam bo towar który mnie interesuje na ali kosztuje tyle samo co w sklepie...
kazik - księgowy mój robi tak żeby było dobrze, dużo mu płacę żebym dobrze zarabiał, więc nie mogę wszystkiego rozpowiadać Big Grin

lukax - na aliexpress bardzo często jest drożej niż na allegro czy w sklepie, trzeba trochę powysyłać zapytań zanim znajdzie się to czego szukamy w dobrej cenie.
@zuhsm.pl jak znajdziesz chwilkę czasu to odpisz na gg. Pisałem w sprawie współpracy Smile
(10-02-2016 22:34)zuhsm.pl napisał(a):  kazik - księgowy mój robi tak żeby było dobrze, dużo mu płacę żebym dobrze zarabiał, więc nie mogę wszystkiego rozpowiadać Big Grin

lukax - na aliexpress bardzo często jest drożej niż na allegro czy w sklepie, trzeba trochę powysyłać zapytań zanim znajdzie się to czego szukamy w dobrej cenie.
Czyli rozumiem że na aliexpress piszesz z wieloma kontrahentami i dogadujesz indywidualne warunki współpracy, czy szukasz na innych stronach?
A ja mam pytanie trochę z innej beczki, gdzie można znaleść w Chinach orginalną elektronike? Tzn. Samsunga, LG, Lenovo, Dell. Czy w tym kraju nie znajdzie nic?
Czaq

"matimus jeśli wejdzie taki podatek to będzie to zajebiste i napędzi gospodarkę"

To myślenie jest chore.Odniosłem się do tego, czy jest to zysk dla gospodarki ogólni patrząc, czy też nie.

Gówno mnie interesuje czy on będzie 100k w plecy, czy do przodu Smile
Ładne wyniki...jeżeli ktoś jest zainteresowany współpracą na zasadzie - ja ściągam i wysyłam towar, Ty go reklamujesz/sprzedajesz to zapraszam na prv.

Koledze radzę założyć własny sklep, po co pchać w dupę kasę allegro.
Glosy: PaidMoney (+1)
Z własnym sklepem jest trochę zabawy. A na allegro masz wszystko na tacy podane.

kuli, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2015.
Dokładnie tak. Sklep to swego rodzaju inwestycja więc jeśli ktoś chce ryzykować nie tylko w import ale i w sklep to może być naprawde dla niektórych niebezpieczne.

[Obrazek: mentoring.png]
Wątek zamknięty