Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Sprawdź:
Ja już od dłuższego czasu planowałem się zabrać promowania ale jakoś ciężko było , dziś wrzuciłem link w dwa miejsca i wpadł lead , jestem mega zadowolony bo motywacja wróciła
(04-11-2014 20:59)SlusseR napisał(a): Orientuje się może z jakim opóźnieniem naliczają się leady z subskrypcji sms bo mam aktualnie 126 uv i 0 leadów ?
Leady z subskrybcji są naliczane co 10 min dokładnie więc opóźnienie to max 10 min może być, leady wpadają zawsze o równych godzinach np. o 12:00 potem 12:10, 12:20 i tak dalej więc jak ci nic nie wpadło przy tylu UU to słaba nisza i tyle w temacie a co do tych naliczania leadów to w moim przypadku tak to wygląda a już troszkę zarobiłem na subskrybcjach na Hotcash więc się nie myle
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2014 21:12 przez DaviD1997PL.)
Co jaki czas odnawiacie linki ? Tzn mam pewną niszę , która dała mi od wczoraj przy 329uv 4 leady . Linki wrzuciłem wczoraj koło 19 i dzis koło 17 . Warto częściej spamować ?