Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Ankieta: Należysz do grona niemal miliona osób które zapisały się do ermail?
TAK
NIE
Nie słyszałem o tym programie
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
[SCAM] ermail » Nie daj się oszukać!

Autor Wiadomość
RE: [SCAM] ermail
Sprawdź:
(25-06-2014 18:45)Ewcia6000 napisał(a):  Oni płacą jak ktoś mieszka w USA ma konto w USA bo kiedyś mi e-mail przyszedł że wysyłają kasę ale jak ktoś ma konto bankowe USA

Oni takich wymówek mają setki... i wysypuję je z rękawa jeden po drugim żeby tylko przypadkiem komuś nie zapłacić2

Glosy: Hybrid1990 (+1)
Nawet nie wiedziałem że istnieje ermail.com a tu proszę ponad 4 mln ludzi tam... ermail dodał nowy bajerek na swojej stronie głównej w który to szczyci się że ma łączenie ponad 7 milionów userów.

Mam ten plus ze poznalem wlasciciela na zywo i sam sie przyznal ze to walek jest....
Glosy: Juhas (+1)
Podbijam bo znów sporo tematów spamerskich o tym serwisie Wink a nóż kogoś zniechęci ten wątekHuh

Podbijam z zapytaniem do tych co sugerowali że jednak serwis wypłaca i osobiście testowaliWink Dostał coś ktoś cokolwiek choć maila z zawiłą treścią że jednak aby wypłacić należy zrobić coś praktycznie nieosiągalnego?

Ermail istnieje i ma się dobrze ponad milion userów Cool Podbijam i przypominam co to za dziwo Wink

MrocznyKILL , serio erMail stał się wypłacalny Big Grin?

Btw, mam nadzieję, że nie jesteś zły za ostatnie (nie napisałeś nic na PW)
(26-01-2018 22:35)Vasaki napisał(a):  @[MrocznyKILL] , serio erMail stał się wypłacalny Big Grin?

Btw, mam nadzieję, że nie jesteś zły za ostatnie (nie napisałeś nic na PW)

Nie mam pojęcia nie mam tam konta lecz to ponad 1kk userów mnie nęci Cool No i to co można zobaczyć po wpisaniu ermail wypłaty pierwsza pozycja Idea

[Obrazek: 191_ramka.png]

Oczywiście że nieSmile Było to tak że miałem odpisać później a skończyło się na tym że zapomniałem Shy

Kiedyś testowałem z ludzikami. Dochodzisz do kwoty która jest bliska minimum do wypłaty i licznik staje. Możesz się pokichać a i tak nie wypłacisz Wink Oczywiście maile ignorowane od chwili prób wyjaśnienia.

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
[Obrazek: YTci4YhsRomavAfy04Il4Q.png] facepalm

$Kamil$, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
Odpowiedz