Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!

Autor Wiadomość
Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!
Sprawdź:
(27-05-2014 10:22)hejza92 napisał(a):  Te like były fajne jak nie trzeba było ich potwierdzać... teraz to za długo trwa

DŁUGO??facepalm
0,5gr wpadało co 3-4s a teraz co 5-6s , podaj choć jednego buxa lub stronkę typu autosurfon gdzie będzie szybciej i wiecej do zgarnięcia soloBig Grin
Na dzień dobry 2,5gr co 24h Dzienny Bonus(W wielu polskich PTC tyle nie wyklikasz dziennie)
Poza tym Program Partnerski też bije cały w/w rynek bezkonkurencyjnie.
O nagrodach za wykonane surfy nie wspomnę które bez gadania motywują wiekszość refów do aktywności.
Do tego stały próg wypłaty 5zł Heart

(27-05-2014 10:22)tanum20 napisał(a):  niby serwis fajny , ale nie chce mi sie klikać tyle ;D
Recepta: To klikaj tyle ile Ci się chce Big Grin

Mi się raz zachciało wyklikać wszystko i w pewnym momencie ZONK niespodzianka:

[Obrazek: 0127843414.png]

4 444

Wcześniej podobną blokadę dostałem na Twitterze ale 50-60 likeów dziennie śmiało można robić

Więcej nie dadzą nam zarobić Undecided
RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!
tez macie problem z autoryzacją fb? od 3 dni ciagle moja autoryzacja jest odrzucana
RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!
(03-06-2014 20:41)porti23 napisał(a):  tez macie problem z autoryzacją fb? od 3 dni ciagle moja autoryzacja jest odrzucana

u mnie ciągle konto oczekuje na autoryzację. dziwne, bo spełniam wymogi takie jak ilość znajomych i zdjęcie profilowe. może ma to związek z powstawaniem autosurfon.com? albo za dużo było kont z zerową ilością znajomych [do kogo miałyby wtedy dotrzeć np. udostępniane linki?], czemu admini chcą zapobiec.

też miałam na tydzień blokadę możliwości lajkowania stron Smile
Ja nie mam problemów z autoryzacją. Pamiętajcie zdjęcie profilowe i minimum 20 znajomych trzeba mieć. No i oczywiście przy okazji autoryzacji sprawdzane jest czy nie "odlajkowaliście" stron. Dużo osób zbiera pkt, a później lajków brakuje więc administracja się za to zabrała + oczywiście za konta bez znajomych.
już kilka dni konto oczekuje na autoryzację. na razie nie lajkuję stron, bo nie wiem, o co chodzi :o
Podaj swój login Smile
Zleciłem w niedziele, dzisiaj dostałem:

[Obrazek: 34ist8x.jpg]
(09-06-2014 18:10)kam100 napisał(a):  Podaj swój login Smile

już wszystko ok Smile ale denerwuje mnie to, iż serwis nie może się dobrze rozwinąć przez ludzi, którzy lajkują, a potem to usuwają

PS: stronka http://www.socialtrade24.de to jakaś niemiecka wersja autosurfonu? wygląda identycznie, tyle że jest po niemiecku, a jak chciałam się zarejestrować, to pokazało komunikat, że na 1 adres IP można mieć tylko 1 konto. na autosurfon.com nie można się zarejestrować. hmmm?
Na autosurfon.com sa takie same dane logowania jak na autosurfon.pl
Zostało wprowadzone multum opcji Smile Miedzy innymi konta Resellerskie dzięki którym można taniej kupić punkty!
Wątek zamknięty