Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Obraza mojej osoby.

Autor Wiadomość
RE: Obraza mojej osoby.
Sprawdź:
Autor tematu zbanowany ale nie zmienia to faktu, że Robaczek na forum robi co chce i sprawa dotyczy dalej jego
Spamuje mi po profilu, jakieś groźby na poziomie piaskownicy

[Obrazek: aa7wjn.jpg]

Majka Proszę o przywrócenie do normalności tej osoby albo wysłanie na ponowny urlop Banicyjny gdyż już duża część forum ma powyżej dziurek w nosie tego pana .....
Glosy: iPlusOfficial (+1), Arivi (+1), piotrgk4 (+1), Stworkowaty (+1)
Podbijam i popieram, gdzie nie wejdę jest offtop wykonany przez tego pasożyta, conajgorsze wszędzie jest offensive, nic mu nie pasuje..
Glosy: iPlusOfficial (+1), piotrgk4 (+1)
tez nie polecam mam bardzo nie mia sytuację z ta" gnidą" !
Proponuje aby każdy zajął się tym co robi najlepiej, w tym przypadku robaczek niech "zbiera pieniądze dla czarka" Jerk2
Glosy: iPlusOfficial (+1), Robaczek12 (+1)
Majka Kolejny raz oznaczam Cb prosząc o interwencje bo to co wyprawia robaczek w kolejnym temacie : http://zarabiam.com/Temat-Kupie-konta-14...id=1572902 To już przechodzi ludzkie pojęcie.
Proszę o wykluczenie lub "uspokojenie" tego aspołecznego człowieka, wszędzie spam, awantury, komentarze - już cała społeczność forum ma go dość
Majka piotrekprorok, nie wiem kogo trzeba oznaczyć żeby wkońcu zrobili coś z Tym trollem, ale cóż.. może jakaś rewolucja na forum, coś w stylu STOPdlarobaczka...
piotrekprorok Dziękujemy za zajęcie się w końcu tym pasożytem Smile
Temat pewnie do zamknięcia jeśli ma bana na stałe, chyba że to czasowa "wolność" od Niego ?
mikuss następnym razem użyj opcji "zgłoś" a nie oznaczanie ekipy forum, bo za nabijanie niepotrzebnych postów poleci warn.

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: iPlusOfficial (+1)
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: